تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۴
کد خبر: ۸۲۳۹۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نشست صمیمی رئیس مركز بهداشت استان با پزشكان مراكز بهداشتی غرب اهواز

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان با پزشکان شاغل در مراکز بهداشتی درمانی روستایی و شهری - روستایی غرب اهواز دیدار و گفتگو کرد

دکتر سید سعید سیدیان معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان با پزشکان شاغل در مراکز بهداشتی درمانی روستایی و شهری-روستایی غرب اهواز دیدار و گفتگو کرد.

سیدیان در این نشست به جایگاه ویژه پزشکان در نظام سلامت و به خصوص حوزه بهداشت اشاره نموده و بر حمایت از پزشکان تاکید نمود.

رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: باید پزشکان در زمینه بهداشت آموزش داده شوند و زمانی وضعیت بهداشت پایدار خواهد شد که پزشکان آموزش دیده و مسلط به مباحث بهداشتی در نظام سلامت کشور فعالیت نمایند و اگر نتوانیم چنین پزشکانی را تربیت کنیم موضوع بهداشت به فراموشی سپرده خواهد شد.

سیدیان با بیان این مطلب که تمام مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهوازدر حال تعمیر و تجهیز هستند خاطر نشان کرد: با فراهم آوردن شرایط سکونت پزشک به زودی پزشکان در تمام مراکز روستایی بصورت بیتوته فعالیت خواهند کرد.

سیدیان ضمن تاکید بر پرداخت به موقع و حداکثری و عادلانه به پزشکان شاغل در مراکز بهداشتی درمانی روستایی به بیان انتظارات مرکز بهداشت از این پزشکان پرداخت.

رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان رعایت دقیق ساعت کاری، تلاش در راستای آموختن و ایفای نقش فعال در جهت کنترل عوامل خطر بیماریهای مهم غیرواگیر از جمله دیابت، فشار خون و چربی بالا را از مهمترین انتظارات از پزشکان عنوان نمود.

در ادامه این نشست دکتر بیت سیاح رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز گزارشی از اجرای برنامه پزشک خانواده روستاییان ارائه کرد. سپس پزشکان در محیطی صمیمی به بیان پیشنهادات و مشکلات خود پرداختند.

captcha
آخرین اخبار