تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۸
کد خبر: ۸۱۸۹۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی اهواز خبر داد:

برگزاری مسابقه «کتاب علاقه‌مندی‌های من» در اهواز

به گزارش خوزنیوز؛ رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی اهواز از برگزاری مسابقه «کتاب علاقه‌مندی‌های من» به‌مناسبت دهه فجر در کتابخانه عمومی ولایت این شهرستان خبر داد.

عباس حسین‌زاده ظهر امروز در نشست دهه فجر با اصحاب رسانه، از برگزاری برنامه «کتاب علاقه‌مندی‌های من» در کتابخانه ولایت اهواز خبر داد و اظهار داشت: هدف از برگزاری این برنامه آشنا کردن کودکان با فرهنگ مطالعه و علاقه‌مند کردن ایشان به کتاب بوده است.

وی با بیان اینکه این برنامه با همکاری دبستان دخترانه حضرت زینب(س) برگزار شده است افزود: در این برنامه، بخش‌های مختلف کتابخانه به کودکان معرفی شد و پس از آن شرکت‌کنندگان شروع به ساختن کتاب دست ‌ساخته خود با موضوع «علاقه‌مندی‌های من» کردند.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی اهواز تصریح کرد: این کتاب شامل چهار صفحه (کتاب مورد علاقه من، حیوان مورد علاقه من، میوه مورد علاقه من و رنگ مورد علاقه من) است.

حسین‌زاده اضافه کرد: از آنجا که شرکت‌کنندگان دانش‌آموز مقطع ابتدایی بوده و نوشتن را به طور کامل آموزش ندیده بودند، موضوعات را به جای نوشتن نقاشی کردند.

وی در پایان عنوان کرد: این برنامه به بهترین کتاب‌های دست ساز کودکان جوایزی اهدا شده و برگه‌هایی با موضوع راهکارهای علاقه‌مندسازی کودکان به کتاب و مطالعه جهت استفاده‌ی والدین در اختیار ایشان قرار داده شد.
captcha
آخرین اخبار