تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۲
کد خبر: ۸۱۵۹۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
با همراهی جمعی از مسئولان صورت گرفت:

بازدید مدیرعامل آبفا از شهرها و روستاهای حوزه شوشتر و گتوند

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به همراه جمعی از مسئولان از پروژه‌های نیمه تمام آب و فاضلاب شهری و روستایی شهرستان‌های شوشتر و گتوند بازدید کرد و در جریان مشکلات تکمیل این پروژه‌ها قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور صبح امروز به همراه نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس، مدیران عامل آبفا شهری و روستایی خوزستان، فرمانداران و برخی مسولان محلی از پروژه‌های نیمه تمام آب و فاضلاب شهری و روستایی شهرستان‌های شوشتر و گتوند بازدید کرد و در جریان مشکلات تکمیل این پروژه‌ها قرار گرفت.

در این بازدید علی اکبر علیمرادی مدیرعامل آبفا خوزستان و درویشعلی کریمی مدیرعامل آبفای روستایی گزارشی از وضعیت موجود آبرسانی به شهروندان و آخرین وضعیت پیشرفت پروژه‌های آب و فاضلاب با توجه به کمبود اعتبارات ارائه دادند.

حجت‌الاسلام سیدمحمد سادات ابراهیمی نماینده مردم شوشتر و گتوند نیز با ابراز امیدواری از قول‌هایی که در زمینه آب و فاضلاب داده شده اظهار کرد: در آینده نزدیک یک جلسه تخصصی با حضور مدیران شهرستانی و استانی تشکیل خواهد شد که مصوبات بازدید امروز در آن جلسه پیگیری خواهد شد.

در این بازدید تاسیسات و پروژه‌های مختلفی در شهرها و روستاهای حوزه شوشتر و گتوند مورد بازدید قرار گرفتند.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار