تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۵
کد خبر: ۸۱۲۷۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز:
باید از تمام ظرفیت های موجود و ارتباطات فرابخشی برای حل مشکلات بهداشتی و درمانی استان استفاده کنیم
شاخص های کلی دانشگاه در تمام حوزه ها همواره مورد ارزیابی قرار می گیرند و این شاخص ها معیاری مناسب برای انعکاس میزان موفقیت مجموعه در ارتقاء وضعیت بهداشت و درمان هستند
سومین جلسه شورای دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز عصر سه شنبه با حضور دکتر اسماعیل ایدنی رئیس دانشگاه، اعضاء هیئت رئیسه و جمعی از روسای دانشکده ها در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.

دکتر اسماعیل ایدنی در این جلسه، ضمن ارائه گزارشی از جلسه موفق هیئت امناء برگزار شده در 21 دی ماه 93، از مصوبات مطلوب این جلسه در کمک به پیشبرد اهداف دانشگاه یاد کرد و از رضایتمندی اعضاء هیئت امناء از نظم مالی ایجاد شده در دانشگاه، سند دار نمودن بخش اعظمی از املاک فاقد سند دانشگاه و پرداخت تمام بدهی ها و دیون عقب افتاده طی سالیان گذشته قبل از ورود به طرح تحول بدون استفاده از بودجه این طرح خبر داد و گفت: تنها دانشگاهی هستیم که بدون بدهی وارد اجرای طرح تحول نظام سلامت شدیم و تمامی بدهی های سنگین قبلی خود در زمینه های مختلف از جمله تجهیزات و دارو را به صورت کامل پرداخت کردیم.

وی اظهار داشت: برگزاری جلسات شورای دانشگاه به شکلی منظم درآمده و این از نکات مثبت می باشد که لازم است از این به بعد، این جلسات را از لحاظ محتوایی ارتقاء ببخشیم.

قائم مقام وزیر در استان افزود: ما در بعد زیرساخت ها دچار مشکلات عظیمی هستیم و با توجه به مشکلات اقتصادی موجود در کشور، برنامه ای برای تغییر این وضعیت وجود ندارد. فضاهای آموزشی ما در بیمارستان ها با مشکلات فراوان روبروست و این معضل طبعا" بر ارائه خدمات ما تاثیر گذار است که متاسفانه هیچ چشم اندازی برای آن در نظر گرفته نشده است.

ایدنی ادامه داد: باید به دنبال این باشیم تا از تمام ظرفیت های موجود و از ارتباطات فرابخشی برای حل مشکلات بهداشتی و درمانی استان استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان داشت: شاخص های کلی دانشگاه در تمام حوزه ها همواره مورد ارزیابی قرار می گیرند و این شاخص ها معیاری مناسب برای انعکاس میزان موفقیت مجموعه در ارتقاء وضعیت بهداشت و درمان هستند.

وی در پایان گفت: دستیابی به این مهم با برنامه ریزی های کوتاه مدت و بلند مدت میسر می باشد و انتظار ما رهگیری و رصد نمودن میزان تغییر شاخص های مورد ارزیابی و تلاش برای بهبود هرچه بهتر اوضاع توسط معاونین محترم در حوزه های مربوطه کاری می باشد تا با اصلاح فرآیندها بتوانیم رشد بیشتری را در شاخص های ملی شاهد باشیم.

دکتر عبدالله رفیعی معاون توسعه آموزش دانشگاه نیز در ابتدای این جلسه پیرامون کاستی ها و مسایل آموزشی موجود نکات ضروری را یادآور شد و گفت: لازم است مدیران گروه ها نظارت بیشتری را بر عملکرد اعضاء هیئت علمی گروه های آموزشی داشته باشند و دانشگاه نیز حمایت بیشتری را از مدیران گروه ها اعمال نماید.

رفیعی اظهار داشت: برنامه شعاع که به منظور مستندسازی فعالیت های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجرایی اعضاء هیئت علمی در نظر گرفته شده است، با دید مچ گیرانه راه اندازی نشده بلکه به دنبال کم کردن مصائب و مشکلات اعضاء هیئت علمی در پروسه ارتقاء می باشد.
:
:
:
آخرین اخبار