تيم شادگان عنوان نخست رقابتهاي قهرماني و انتخابي نينجيتسو خوزستان را به خود اختصاص داد.
رسول آلبوطاها، مسوول سبك نينجيتسو هيات ورزشهاي رزمي استان اظهاركرد: اين پيكارها به مناسبت دههفجر سوم بهمنماه با حضور هشت تيم در رامشير برگزار شد.
وي بيان كرد: 95 رزميكار از شهرستانهاي اهواز، آبادان، شادگان، خرمشهر، بندرامام، هفتكل، رامشير و ماهشهر در اين مسابقات به مصاف يكديگر رفتند.
مسوول سبك نينجيتسو هیات ورزشهاي رزمي خوزستان عنوانكرد: در پايان اين مسابقات پس از قهرماني تيم شادگان، تيمهاي بندرامام و خرمشهر به ترتيب جايگاههاي دوم و سوم را به دست آوردند.
وي با بيان اينكه مسابقات در سطح بسيار خوبي برگزار شد و عملكرد رزميكاران رضايتبخش بود، گفت: داوران در این دوره از مسابقات عملكرد بسيار خوبي داشتند، چرا كه پيش از این رقابتها برای داوران كلاسهاي توجيهي مكرري برگزار كرده بوديم و در اين مسابقات از داوران رسمي كارتدار استفاده كرديم.
آلبوطاها خاطرنشانكرد: نفرات برتر اين مسابقات به رقابتهاي كشوري كه 17 بهمنماه در استان البرز برگزار ميشود، اعزام خواهند شد. خوزستان در كشور زبانزد است و جايگاههاي اول و دوم نيز هميشه ازآن خوزستان بوده است و اميدوارم امسال هم به همين صورت شود.