فرماندار شادگان گفت: عدم تحویل به موقع مسکن مهر شهرستان موجب نارضایتی متقاضیان از این پروژه شده است.
بهروز فرجاللهی عصر امروز به همراه رئیس اداره راه و شهرسازی، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تعدادی از مسئولان ادارات از سایت پروژه مسکن مهر بازدید میدانی بهعمل آورد.
فرماندار شادگان در این بازدید با اشاره به اوضاع اقتصادی شهرستان و نامطلوب بودن پیشرفت فیزیکی مسکن مهر اظهار داشت: تاکنون حتی یک واحد از مسکن مهر تکمیل نشده و این به دلیل عدم تکمیل سهم آورده متقاضیان است.
فرجاللهی در ادامه بر ضرورت پرداخت سهم آورده متقاضیان و پیگیری این امر توسط تعاونیهای مسکن مهر شهرستان و لزوم تسریع در تکمیل واحدهای مسکونی توسط شرکتهای تعاونی سازنده تأکید کرد و افزود: اداره راه و شهرسازی نظارت و دقت کافی را بر فعالیت شرکتهای تعاونی داشته باشد.
وی در پایان مدیران ادارات خدمات رسان را مکلف کرد که در اسرع وقت نسبت به نصب تأسیسات آب، برق و گاز اقدام کنند.
تشکیل کارگروه پیگیری مشکلات مسکن مهر شادگانفرماندار شادگان از تشکیل کارگروه پیگیری مشکلات مسکن مهر شهرستان خبر داد.
عصر امروز جلسه بررسی و رفع مشکلات پروژه مهر شادگان به ریاست بهروز فرجاللهی فرماندار شهرستان و با حضور عبدالکریم انصاری معاون مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، راستگو معاون مدیرکل راه و شهرسازی و مدیران دستگاههای محلی شادگان برگزار شد.
فرماندار شادگان در این نشست اظهار کرد: منظور از برگزاری این جلسه تشکیل کارگروهی با عضویت فرمانداری، اداره کل راه و شهرسازی و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای تعیین تکلیف پروژه مسکن مهر، تسریع در اتمام پروژه و تحویل منازل به متقاضیان است.
فرجاللهی افزود: وظیفه کارگروه مسکن مهر، پایش هفتگی پروژه و تهیه و ارسال گزارش پایشهای هفتگی به فرمانداری، اداره کل راه و شهرسازی و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
وی در پایان کارگروه مسکن مهر شادگان، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی را مکلف کرد در اسرع وقت نسبت به تأمین سهم آورده متقاضیان اقدام مؤثری بهعمل آورند.