پيشكسوت فوتبال ايران در ارزيابياش از عملكرد تيمملي در مرحله مقدماتي جام ملتهاي آسيا گفت: معجزات كيروش در حال جواب دادن است!
ابراهيم قاسمپور اظهار كرد: به نظرم مقابل امارات خوب بازي نكرديم؛ البته تيمملي مقابل هر سه تيم قطر، امارات و بحرين به يك شكل بازي كرد و بازهم معجزات كيروش در حال جواب دادن است.
وي درباره عملكرد تيمملي در بازي مقابل امارات، گفت: در هر دو نيمه امارات صاحب توپ بود و حاكميت توپ بيشتر ازآن آن بود. ممكن است برخيها بگويند كه امارات خطري ايجاد نكرد كه بايد بگويم ما هم خطري ايجاد نميكرديم، در حالی كه به برد اين بازي نياز داشتيم.
اين مربي فوتبال افزود: به هر حال تيمي كه نياز به برد دارد بايد در حمله پرتعداد باشد كه ما اين كار را انجام نميدهيم و دلمان را به اتفاقات و حوادثي كه ممكن است به سود ما رقم بخورد كه به همين صورت هم شده است، خوش ميكنيم.
وي بيان كرد: ما فوتباليها انتظار داريم تيمي مانند ايران كه در صدر تيمهاي آسيايي است، مقابل تيم هاي امارات، قطر و بحرين، يك فوتبال پر تحرك، پر جنب و جوش و تهاجميتر به نمایش بگذارد که در سه بازي گذشته من چنين چيزي را نديدم.
قاسمپور گفت: كيروش يك مربي حرفه اي است و به نتيجه فكر ميكند، اگرچه اكنون همه نتيجهگرا شده اند. ما در مقابل آرژانتين و نيجريه دفاعي بازي مي كنيم و برابر تيم هاي قطر، بحرين و امارات هم دفاعي كار مي كنيم؛ يعني مقابل هر تيمي كه بازي ميكنيم، هيچ تغييري در سيستم ما داده نميشود.
وي ادامه داد: در حال حاضر هم كيروش با اين سيستم نتيجه گرفته است و طبيعي است كه يك مربي حرفهاي است و به دنبال نتيجه است اما تا چه زماني اين سيستم نتيجه ميدهد، نميدانم ولي ما به عنوان يك ايراني كه در فوتبال ايران هم هستيم، انتظار داريم تحولي در فوتبال ما ايجاد شود و من با اين سيستم، تحولي نميبينم.
ملیپوش سابق ایران با تاکید بر این که این سیستم کمکی به آينده فوتبال ايران نميكند، گفت: اگر ما فقط به فكر نتيجه ايم؛ در سال هاي گذشته چه با مربيان داخلي و چه خارجی هم نتيجه گرفته ايم ولي هيچ تحولي در فوتبال ما ايجاد نشد و با كيروش هم دنبال نتيجه هستيم و اگر كسي را وارد فوتبالمان ميکنيم بايد در فوتبال مان تغيير و تحول و پيشرفتي به وجود آيد كه من اين تحول را نديده ام و كماكان مانند گذشته است.
وي درباره ادامه راه ايران در مسير قهرماني جام ملتهاي آسيا، عنوان كرد: معتقدم هر تيمي كه دنبال قهرماني است نبايد به دنبال این باشد كه در مرحله بعد به چه تيمي برخورد كند. شنيدهام كيروش گفته است كه اگر به ژاپن بخوریم بهتر است ولی فکر می کنم او مبالغه کرده است و دوست دارد به عراق بخوریم؛ چرا كه ژاپن يك فوتبال سرعتي دارد و ما هم تيم كندی هستيم و اگر به ژاپن برسيم، ممكن است دچار مشكل شويم. اگرچه من معتقدم در بازي عراق و ژاپن، ژاپن سر نبود و فوتبال پاياپايي با عراق داشت؛ پس اين دو تيم نميتوانند خيلي فرق چنداني با يكديگر داشته باشند. درکل من فكر ميكنم اگر به عراق بخوريم براي ما راحت تر است، چرا كه با عراق بازي كردهايم و برتري روحي ـ روانياي نسبت به اين تيم داريم. به هر حال با سيستمهايی كه كيروش بازي ميكند خيلي فرق نميكند با چه تيمي بازي كنيم، چرا كه در هر صورت مقابل تيمها دفاعي بازي ميكنيم.