تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۸
کد خبر: ۷۹۸۹۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

عليشائي: ورزش بانوان نیازمند اتاق فكر است

معاون توسعه ورزش اداره‌كل ورزش و جوانان خوزستان گفت: مدال​آوري در بخش بانوان سخت نيست و با يك برنامه پنج یا ده ساله نظام​مند مي​توان به پيشرفت​هايي دست پيدا كرد.

مظفر عليشائي در جلسه هم‌انديشي وضعيت ورزش بانوان با نواب‌رييسان هيات​هاي ورزشي استان كه روز گذشته (دوشنبه) در اداره‌كل ورزش و جوانان خوزستان برگزار شد، اظهاركرد: ميزان مدال​آوري بانوان با ميزان مدال​آوري آقايان مساوي است ولي سهم كشور ما در این زمینه اندك و ناچيز است. بانوان كشورهايي مانند چين، كره​جنوبي و ژاپن دوش به دوش آقايان شان مدال كسب مي​كنند و حتي در كشور چين بيشتر مدال​ها در بخش بانوان به دست می‌آید.

وي ادامه‌داد: خيلي هم انتظار نمي​رود كه به آن كشورها برسيم، چرا كه آن‌ها پروسه​هايي را برای رسیدن به این وضعیت طي كرده‌اند و ما هم در بخش بانوان اگر مي​خواهيم پيشرفت داشته باشيم، بايد يك برنامه نظام‌مند پنج يا ده ساله داشته باشيم كه  البته در سطح  وزارت نيز در اين راستا در حال كار شدن است و ما هم در استان‌مان بايد به سمت استعداديابي برويم.

معاون توسعه ورزش اداره‌كل ورزش و جوانان خوزستان گفت: مدال​آوري در بخش بانوان در كشور كار خيلي سختي نيست، چرا كه يك بانوي ورزشكار با شش ماه تمرين منظم مي​تواند جزو پنج، شش نفر برتر كشور شود و با دو سال تمرين، مي​تواند در آسيا مقام​آوري كند. اين كار كمي همت مي​خواهد. در استان ما در بخش بانوان پتانسيل و استعداد وجود دارد و بايد براي اين پتانسيل برنامه​ريزي شود.

وي خاطرنشان‌كرد: در اين راستا با آموزش و پرورش تفاهم​نامه​اي منعقد كرديم و اگر مي​خواهيد يك وضعيت مطلوب براي آينده طراحي كنيد، بايد آموزش فراموش نشود، چرا كه آموزش در واقع خلاء بين وضعيت موجود و مطلوب را پر مي​كند و بايد به سمت دانش​افزايي رفته و دامنه مربيان را به دل شهرستان ببریم، چرا كه نخبه​ها در آن جاها هستند.

عليشائي با بیان این‌که برخي​ها نگاه​شان به جايگاه نايب‌ريسی، نگاهي تشريفاتي است، گفت: ما 30 درصد اعتبار را براي بخش بانوان مصوب كرده​ايم. به نظرم بايد براي حوزه بانوان نيز اتاق فكر راه​اندازي شود تا بتوانند برنامه​هاي پنج ساله​شان را تدوين كنند و بانوان اگر مي‌خواهند به موفقيت برسند بايد برنامه داشته باشند و برنامه​ها را هم مسوولانه پيگيري كنند.

وي گفت: در بخش بانوان ميزباني كشوري عمده​اي نداشته​ايم. اين ميزباني​ها به نفوذ ورزش بين اقشار جامعه كمك مي​كند. هيات​ها هم اگر استعداد ميزباني مسابقات كشوري را دارند، پيشنهاد دهند و ما هم در اين زمينه كمك خواهيم كرد. به هر حال اگر مي​خواهيد وضعيت در اين حوزه تغيير كند، بايد نگاه هم تغيير كند تا نتيجه مطلوب حاصل شود.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار