تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۲
کد خبر: ۷۹۸۳۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس جمعیت هلال احمر شادگان خبر داد:

برگزاری دوره‌های آموزش‌ امداد و نجات توسط هلال احمر شادگان

رئیس جمعیت هلال احمر شادگان گفت: ارائه آموزش‌های امداد و نجات و کمک‌های اولیه یکی از مهمترین وظایف این جمعیت بوده که در این زمینه اقدام به برگزاری دوره‌های ویژه کرده است.

حاتم رشیدیان امروز به اهداف برگزاری دوره‌های آموزشی جمعیت هلال احمر اشاره کرد و اظهار کرد: هدف از برگزاری کلاس‌های آموزشی، ارتقای سطح دانش و مهارت اقشار مختلف جامعه است.

وی افزود: خدمت رسانی به مردم و ارائه خدمات عام المنفعه و بشردوستانه همواره اهمیت بسیاری در جامعه داشته و تلاش‌های امدادگران، داوطلبان و جوانان هلال احمر در این زمینه قابل تقدیر است.

رئیس جمعیت هلال احمر شادگان عنوان کرد: در جامعه شاهد این هستیم که در سطح خرد بحث نوع‌دوستی کمرنگ شده و با جذب جوانان و آموزش‌های لازم می‌توانیم در اشاعه فرهنگ انسان دوستی گام برداریم.

وی اضافه کرد: می‌توانیم داوطلبان نمونه را به عنوان الگو به جامعه بشناسانیم تا مردم با اهداف و رسالت‌های هلال احمر آشنا شوند.

رشیدیان در پایان گفت: هلال احمر یکی از مراکزی است که ترویج صلح و دوستی و سوق جامعه به یک زندگی امن را در دستور کار خود دارد.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار