چهل و یکمین نشست هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در سالن جلسات هتل نیشکر اهواز برگزار گردید.
چهل و یکمین نشست هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در سالن جلسات هتل نیشکر اهواز با حضور دکتر ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت و معاون کل وزارت، دکتر عبدالحسن مقتدایی استاندار خوزستان، دکتر حسن امین لو مشاور وزیر و دبیر مجامع، شوراها و هیات های امناء وزارت بهداشت، حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان، دکتر اسماعیل ایدنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به همراه دکتر محمداسماعیل مطلق، دکتر منصور سلطان زاده، دکتر محمدتقی نوربخش از اعضاء هیئت امناء دانشگاه و نیز نمایندگان معاونت های مختلف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اعضاء هیئت رئیسه و مدیران مالی و بودجه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و نیز دانشکده علوم پزشکی بهبهان برگزار گردید که در نطق پیش از دستور جلسه، دکتر ایدنی ضمن سلام و ادای احترام به امام راحل(ره) و شهدای انقلاب و هشت سال جنگ تحمیلی و آرزوی سلامتی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و خیرمقدم گویی به حاضرین در سالن و میهمانان جلسه، شرح مختصری از وضعیت بهداشت و درمان استان را بیان نمود.
دکتر اسماعیل ایدنی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اظهار داشت: رفع مشکلات حوزه سلامت نیازمند همکاری های فرابخشی بسیار زیادی است که می طلبد تا تمام اجزاء دست اندرکار با توجه به شرایط خاص و ویژه استان خوزستان، همه با هم برای رفع این مشکلات تلاش کنند.
ایدنی افزود: بزرگترین چالشی که در استان در حوزه سلامت با آن مواجه هستیم، محدودیت فضاهای فیزیکی و زیرساخت های فیزیکی دانشگاه در حوزه سلامت چه در حوزه درمان و چه در حوزه بهداشت است. ما نیازمندیم تمام حوزه های دست اندرکار در حوزه سلامت نقش خود را به خوبی و تمام و کمال ایفاء کنند و تمام ظرفیت های موجود در استان از نیروهای مسلح گرفته تا تامین اجتماعی و وزارت نفت و سایر حوزه ها بسیج شوند تا عقب ماندگی های خوزستان جبران شوند، چرا که در حال حاضر برای ارائه خدمت رسانی حداقلی به مردم دچار کمبودهای شدیدی در تخت های بیمارستانی و زیرساخت های بهداشتی هستیم
قائم مقام وزیر بهداشت در استان گفت: البته توجه خوبی در دولت جدید به موضوع سلامت شده است اما خوب معذورات دولت را نیز همه خوب می دانیم و دانشگاه های علوم پزشکی اهواز، دزفول و دانشکده های پزشکی آبادان و بهبهان می بایست همه منسجم و با سیاست و تولیت یکسان به کمک برای حل مشکلات و معضلات سلامت بپردازند.
دکتر محمدتقی نوربخش، عضو هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
دکتر نوربخش از زحمات دکتر ایدنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و همکارانشان که منشاء تحولاتی در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز شده اند تشکر و قدردانی نمود.
دکتر منصور سلطان زاده، عضو هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
دکتر منصور سلطان زاده نیز ضمن خیرمقدم به اعضاء از دبیرخانه هیئت امناء خواستار صدور هرچه سریعتر احکام اعضاء هیئت امناء جدید شد.
دکتر محمداسماعیل مطلق، عضو هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
دکتر محمداسماعیل مطلق نیز ضمن تشکر و قدردانی از حضور اعضاء، با توجه به وضعیت خاص استان درخواست نمود تا تکلیف وضعیت استخدامی و ردیف های خالی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز که در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی وجود دارد سریعتر مشخص گردد تا دانشگاه بتواند با استخدام، این ردیف های خالی خود را برای ارائه خدمات بهتر پر کند.
دکتر ایرج حریرچی، قائم مقام وزیر و معاون کل وزارت بهداشت
دکتر ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت گفت: مجاهدت های مردم خوزستان در دروان دفاع مقدس به یاد ماندنی است و آدم جرئت نمی کند بدون وضو و ادای دین خود به این استان وارد خاک مقدس آن شود.
حریرچی افزود: در طی سالیان مختلف در حوزه بهداشت و درمان به مردم خوزستان جفا شده و رسیدگی مناسبی به آن نشده است. این استان از نظر زیرساخت ها علیرغم پتانسیلهای بالایی که از نظر بهداشتی و درمانی در این منطقه وجود دارد، بسیار عقب است، خصوصا از لحاظ بیمارستانی، استان دارای کمبودهای شدید هست.
قائم مقام وزیر بهداشت بیان نمود: لازم می دانم بابت موفقیت هایی که در حوزه سلامت و بهداشت و درمان در طی این مدت به دست آمده است و موجب رضایت مردم، مقام معظم رهبری، نمایندگان مجلس و دولت شده است، از زحمات و فعالیت های همه همکاران در سطوح مختلف از رئیس دانشگاه، معاونین، مدیران، پرستاران، کارکنان تا بهورزان و کاردانان بهداشت و نظافتچی و کارگر و ... تشکر و قدردانی کنم.
وی ضمن ملاک قرار دادن مردم در تمام جنبه ها جهت تصمیم گیری ها، تغییر رویکرد هیئت های امنا را خواستار شد و گفت: در دوران کنونی بهتر است هیئت های امناء از دانشگاه ها مطالبه گر شوند و با تنظیم جلسات مستمر با دانشگاه ها و حضور بیشتر، درخواست گزارشات و کار و خدمات بیشتر به مردم را از دانشگاه ها داشته باشند.
حریرچی افزود: همواره محور و ملاک تصمیم گیری ها و عمل در نزد ما مردم هستند و مردم ما باید مطابق شاءن بالای خود از خدمات سلامت برخوردار شوند و مردم مناطق محروم همراستای مناطق مرفه و برخوردار خدمات سلامت را دریافت کنند.
معاون کل وزارت بهداشت در پایان از دکتر ایدنی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به عنوان یکی از فعال ترین و موفق ترین روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور یاد و از فعالیت ها و خدمات وی تشکر و قدردانی نمود.
دکتر حسن امین لو، مشاور وزیر و دبیر مجامع، شوراها و هیات های امناء وزارت بهداشت
دکتر حسن امین لو، مشاور وزیر و دبیر مجامع، شوراها و هیات های امناء وزارت بهداشت در این جلسه گفت: درخواست ما برای جلسه اردیبهشت ماه سال آینده هیئت امناء دانشگاه این است که آقای دکتر ایدنی و سایر مسئولان دانشگاه از هم اکنون اقدامات لازم را برای تهیه گزارش عملکرد سال 93 جهت ارائه به هیئت امناء کلید بزنند.
وی با اشاره به وضعیت بهبود یافته مستندسازی مالکیت دانشگاه بر املاک و دارایی های ملکی خود گفت: خوشبختانه در زمینه املاک نیز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز که تا دو سال پیش تعداد املاک سنددارش کمتر از تعداد انگشتان دست بود، توانسته است در این مدت با پیگیری های مداوم و مستمر این تعداد را به میزان حدود 500 ملک سنددار ارتقاء بخشد که این خود جزء کارها و اقدامات با اهمیت دانشگاه در کشور میباشد.
حسن لو افزود: همچنین دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در انجام صحیح حسابداری تعهدی و ارائه قیمت تمام شده موفق بوده و این دانشگاه قیمت تمام شده را در سه شاخص مدنظر آماده نموده و در این جلسه ارائه کرده است که ان شاء الله مورد استفاده قرار می گیرد و لازم به ذکر است تنها حدود 10 الی 15 دانشگاه در کشور موفق به مهیا نمودن این تکلیف هیئت امناء شده اند که یکی از بهترین گزارش ها مربوط به دانشگاه علوم پزشکی اهواز بوده است که از این بابت از دانشگاه و از مهندس جلیل رجب کردی تشکر می کنیم و انتظار داریم این کار در سال بعد هم با گستره وسیعتر تداوم داشته باشد.
در ادامه جلسه، گزارش حسابرسی سال 92 دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز توسط حسابرس مربوطه قرائت و مدیر مالی دانشگاه به دفاع و توجیه بندهای حسابرسی قرائت شده پرداخت که دکتر امین لو از گزارش مبسوط و شفاف دانشگاه تشکر و گزارش ارائه شده را مقبول اعلام نمود.
در پایان، 12 بند دستور مشترک به تصویب رسید و 10 دستور کار پیشنهادی دانشگاه پس از ارائه به هیات امناء مورد تایید و تصویب قرار گرفت.