فرمانده انتظامی شهرستان آبادان گفت: سه سارق که مرتکب هشت فقره سرقت سیم برق در آبادان شده بودند، با تلاش ماموران پلیس آگاهی شناسایی و دستگیر شدند.
سرهنگ حسین کهیایی پنجشنبه افزود: در پی وقوع چند فقره سرقت سیم برق در اروند کنار، شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان احتمالی این پرونده در دستور کار ماموران انتظامی بخش اروند آبادان قرار گرفت.
وی اظهار داشت: با انجام تحقیقات اولیه و اقدامات فنی و اطلاعاتی سه متهم شناسایی شده و برای دستگیری آنان اقدام شد.
فرمانده انتظامی آبادان گفت: سرانجام ماموران با شناسایی مخفیگاه سارقان و اخذ مجوز از مقام قضایی، سارقان این پرونده را در عملیات ویژه ای دستگیر کردند.
سرهنگ کهیایی افزود: در تحقیقات مقدماتی، متهمان دستگیر شده به ارتکاب هشت فقره سرقت سیم برق اعتراف کردند و با تشکیل پرونده، این متهمان تحویل مراجع قضایی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان آبادان از شهروندان خواست، ضمن رعایت موارد امنیتی، موارد مشکوک را به پلیس اطلاع رسانی کنند.