تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۷
کد خبر: ۷۹۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
هفت روز از اعتصاب كارگران پتروشيمی ماهشهر گذشت؛

خواسته كارگران تغيير شرايط از پيمانكاری به قراردادی است

شركت‌ها در گذشته نيروهاي خدماتي مورد نياز خود را از طريق پيمانكاران جذب مي‌كردند اما اكنون دولت طي بخش‌نامه‌اي شركت‌ها را مكلف به حذف پيمانكاران كرده و شركت‌ها مستقيما بايد با نيروي انساني قرارداد ببندند.
اعتصاب کارگران پتروشیمی - آخرین اخبار خوزستان و ایران در خوزنیوز- KHOUZNEWS.IR
ایسنا: فرماندار ماهشهر از حل مشكل كارگران پتروشيمي ماهشهر تا پايان امروز خبر داد و گفت: حق و حقوق كارگران در حال پيگيري است.

قايد اسلامي‌نسب اظهار كرد: كارگران به دنبال اجراي بخش‌نامه دولت مبني بر تبديل كار آن‌ها از پيماني به نيروي رسمي دولت هستند.
وي افزود: شركت‌ها در گذشته نيروهاي خدماتي مورد نياز خود را از طريق پيمانكاران جذب مي‌كردند اما اكنون دولت طي بخش‌نامه‌اي شركت‌ها را مكلف به حذف پيمانكاران كرده و شركت‌ها مستقيما بايد با نيروي انساني قرارداد ببندند.
اسلامي‌نسب تصريح كرد: متاسفانه دستوركار اجرايي اين بخش‌نامه تاكنون در شركت پتروشيمي ماهشهر اجرا نشده و به همين دليل اين مشكلات را ايجاد كرده است.
فرماندار ماهشهر با اشاره به اين كه امروز قرار است نشستي در اين زمينه با مسوولان پتروشيمي برگزار شود، گفت: در اين نشست مشكل و خواسته كارگران مطرح خواهد شد و به احتمال 99 درصد شاهد پايان اعتراضات كارگران خواهيم بود.
اسلامي‌نسب يادآور شد: كارگران معترض كه تعداد آن‌ها بين 200 تا 400 نفر بوده است، هيچ‌گونه تنش و خشونتي ايجاد نكردند و تنها هدفشان رساندن صداي اعتراض خود به گوش مسوولان پتروشيمي هستند. البته اين اعتراضات كار كارخانه را تنها در نقاط اندكي متوقف كرده است و بقيه بخش‌ها در حال فعاليت‌ هستند.
فرماندار ماهشهر با اشاره به اين‌كه تمامي حقوق كارگران پرداخت شده است، بيان كرد: كارگران هيچ‌گونه اعتراضي در مورد حقوق خود نداشتند و تنها خواسته آن‌ها تبديل كار پيمانكاري به قراردادي است.
captcha
آخرین اخبار