معاون برنامهريزي استانداري خوزستان گفت: احياي سازمان مديريت و برنامهريزي در كشور و استان اقدامي در جهت برنامهريزي دقيق در امور كشور و در نهايت دستيابي به توسعه است.
اميد حاجتي عنوانكرد: با احياي سازمان مديريت و برنامهريزي، از اين پس رسما سازمان مديريت برنامهريزي كشور بر اساس ابلاغ رييس جمهور آغاز به كار ميكند.
وي افزود: همزمان با احياي سازمان مديريت برنامهريزي كشور، مديريت برنامهريزي استانها نيز احيا و وظايف جدي به اين معاونت محول میشود.
معاون برنامهريزي استانداري خوزستان بيانكرد: سازمان مديريت برنامهريزي پيش از اين در دو معاونت عمراني و معاونت توسعه مديريت سرمايه انساني استانداري ادغام شده بود اما از اين پس فعاليتهاي خود را به صورت جداگانه انجام ميدهد.
حاجتي تصريحكرد: امور مربوط به برنامهريزي، بودجهريزي و توسعه مديريت و سرمايه انساني حوزه فني، نظارت و تدوين سياستهاي برنامهاي استان از جمله فعاليتهايي هستند كه در سازمان مديريت و برنامهريزي استانها انجام ميشود.
وي اظهاركرد: رييس سازمان مديريت و برنامهريزي استان به پيشنهاد استاندار و با ابلاغ سازمان مديريت و برنامهريزي كشور منصوب ميشود.
معاون برنامهريزي استانداري خوزستان با اشاره به ظرفيتهاي جديدي كه در مصوبه شوراي عالي اداري براي مديريت برنامهريزي استان در نظر گرفته شد، خاطرنشانكرد: يك سري وظايفي در اين مصوبه ديده شده كه اين ظرفيتها علاوه بر فعاليتهاي گذشته معاونت برنامهريزي استانها فعاليتهاي جديدي به آنها ابلاغ ميشود.
حاجتي تصريحكرد: در مصوبات شوراي عالي اداري كشور مبني بر احياي سازمان مديريت و برنامهريزي، صراحتا مديريت برنامهريزي استانها به عنوان نماينده عالي دولت و ناظر بر اجراي سياستهاي عمومي تمام دستگاههاي اجرايي استان است. مطالعه، بررسي و برنامهريزي اجراي موضوعات مختلف در ابعاد اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي توسط اين سازمان انجام ميشود.
وي بيانكرد: يكي از محاسن احياي سازمان مديريت و برنامهريزي در استانها، برنامهريزي مربوط به توسعه استان در يك سازمان مجزا است و از این طریق نتايج بهتري نسبت به گذشته حاصل ميشود.