مديرعامل باشگاه استقلال اهواز گفت: به دليل اينكه داريوش يزدي نتوانست مسايل حاشيهاي تيم را كنترل كند، او را از سرمربیگری تيم كنار گذاشتيم.
ارسطو جهانداری اظهار كرد: متاسفانه مسايل حاشيهاي در تيم ما به وجود آمد و براساس آن تيم چند جلسه تمرين نكرد و در پي آن ما تصميم گرفتيم كه عوامل آن و كساني كه در اين موضوع دخيل بودند را كنار بگذاريم.
وي بيان كرد: بر اين اساس ما دو بازيكن به نامهاي قنواتي و ويسي، افشين كمايي مربي تيم و داريوش يزدي سرمربي تيم كه متاسفانه نتوانست مسايل را كنترل كند و تيم وارد حاشيه شد را كنار گذاشتيم.
مديرعامل باشگاه استقلال اهواز گفت: به هر حال اين كه تيم اعتصاب كرد، اتفاق خيلي خوبی نبود و آبرو و حيثيت استقلال در حال رفتن بود و ما هم تصميم گرفتيم كه اين آقايان را كنار بگذاريم و كساني را بياوريم كه بتوانند با شرايط استقلال كار كنند.
وي افزود: هميشه بايد در يك مجموعه كه مشكلي پيش ميآيد، دنبال عوامل اصلي بود كه ما هم به عوامل اصلي رسيديم و به اين نتيجه رسيديم كه اين چهار نفر را كنار بگذاريم. ما داريوش يزدي را به دليل اينكه نتوانست مسايل حاشيهاي را كنترل كند و با بازيكنان نيز همصدا شده بود، كنار گذاشتیم.
جهانداری بیانکرد: به هر حال تمام عملكرد كه شامل مسايل فني نميشود؛ عملكرد از نظر اخلاقي و مديريتي هم است و يك سرمربي بايد تمام اين موارد را داشته باشد و ما تشخيص داديم كه اگر يزدي بماند، تيم رو به نزول میرود. به هر حال شرايط تيمداري سخت است و ممکن است در مقطعي پول نباشد. تيم ما چهار هفته مداوم بود كه تمرين نميكرد و تا اعضای تیم چك نگرفتند، وارد زمين نشدند كه اين از نظر اخلاقي درست نبود و اين روش صحيح نيست و در كل شرايط خيلي بد بود و ما مجبور شديم سرمربي را كنار بگذاريم.
وي درخصوص انتخاب سرمربي جديد تيم، خاطرنشانكرد: سرمربي تيم تا يكي دو روز آينده معرفي خواهد شد. براي هدايت تيم، هم گزينه بومي و هم غيربومي مدنظرمان است. يكي دو گزينه مدنظرمان است و مذاكراتي هم داشتهايم.