معاون سوادآموزی اداره كل آموزشوپرورش خوزستان گفت: يكي از مشكلات سوادآموزي در استان، گسترش بیسوادی در بين كودكان بيسرپرست، كودكان كار و كودكان معلول است. به خاطر مشکلات بسياري كه با آن مواجه هستند اين كودكان امكان ادامه تحصيل ندارند و جذب آنها براي ادامه تحصيل دشوار است.
موسي شيخي بابیان اينكه از بين بردن بیسوادی هرگز بدون مشاركت تمام افراد جامعه و دستگاهها مسئولان امكانپذير نخواهد بود، تصريحكرد: اين امر محتاج اطلاعرسانی و فرهنگسازي در سطح ملي است. بايد صداوسیما و رسانهها از بيسوادي انتقاد و در اين زمينه فرهنگسازيهاي لازم را انجام دهند.
وي با اشاره به اينكه در خوزستان تاكنون 36 هزار فرد تحت پوشش طرحهاي سوادآموزي قرار گرفتند، افزود: فعاليتهاي هفته سوادآموزي هرساله از 7 ديماه آغاز ميشود كه در اين هفته به منظور تبيين برنامههاي نهضت سوادآموزي در سطح استان برنامهها و همايشهاي مختلفي برگزار ميشود.
معاون سوادآموزی اداره كل آموزشوپرورش خوزستان يادآور شد: باوجود اينكه امسال نسبت به سال گذشته افزايش 18 درصدي افراد تحت پوشش سوادآموزی را در خوزستان داشتيم اما هنوز هيچ شهر يا روستايي در استان نداريم كه در آن بيسوادي ريشهكن شده باشد.
شيخي در ادامه افزود: اداره سوادآموزی کلاسهای درس ويژه افراد بیسواد را در مدارس، خانهها و حسينيهها تشكيل میدهد و از هر فضايي براي برقراري اين كلاسها استفاده ميكند. منابع و كتابهاي آموزشي را نيز معلم آموزشدهنده براي افراد تحت پوشش تأمین میکند و تمام اين خدمات بدون پرداخت هیچگونه هزینهای به سوادآموزان ارائه ميشود.
وي بابیان اینکه از طرحهای مهم سال 93 جذب اوليا بيسواد دانش آموزان در كلاسهاي سوادآموزي است، گفت: اين طرح با استفاده از بانك اطلاعات مدارس انجام ميگيرد. در اين طرح مدير مدرسه با اوليا دانشآموز تماس گرفته و از آنها دعوت به شركت در كلاسهاي نهضت سوادآموزي ميكنند.