تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۹
کد خبر: ۷۸۳۰۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
گردشگری آبی ؛ پنجره ای رو به خوزستان
نشست خبري استاندار خوزستان با موضوع گردشگري آبي صبح امروز (شنبه 6 دي 93) در محل استانداري برگزار شد.

عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، در این نشست گفت: ما پيش از اين نشست مشتركي با اصحاب رسانه در شهريور ماه داشتيم كه درباره موضوعات مهم استان گفت و گو كرديم و پس از آن تصميم گرفتيم كه براي برخي موضوعات به صورت تخصصي وقت بگذاريم و آن ها را بررسي كنيم تا توسعه در همه زمينه​ها صورت بگيرد.

او توضيح داد: به عقيده من كارها اگر به موقع انجام نشوند نتيجه نخواهند داد و در واقع مثل واكسني است كه اگر در زمان خودش زده نشود بيماري مي​ماند و درمان نمي​شود. ما بايد دست به دست هم دهيم و كارها را به سرانجام برسانيم. كارهايي كه امروز تحت عنوان پروژه​هاي گردشگري انجام مي​شود بايد در زمان خودشان اجرايي شوند.

مقتدایی بیان کرد: ما بايد مردم را از لحاظ نگاه و اقتصاد با مسایل و گردشگری آبي و رودخانه​اي آشتي دهيم. بخش اعظم اقتصاد استان ما در درون رودخانه​ها، تالاب​ها و سواحل است كه به علت نگاه ما فقط به بحث بنادر و کشت و صنعت فراموش شده​اند.

او خاطرنشان کرد: در حال حاضر در دنيا آب را در مسيري هدايت مي​كنند كه بتوان از ارزش افزوده آن استفاده كرد. ما بايد كاري كنيم كه نگاه مردم به مركز رودخانه باشد نه پشت به رودخانه. ما همچنين قصد داريم نشست كامل​تري را با اعضاي شوراي اداري، اصحاب رسانه، اِن جی اوهای تخصصی و مسوولان برگزار كنيم و در آن كارهاي انجام شده را بررسي كنيم.

وی ادامه داد: در اين جلسه پيرامون مساله گردشگري آبي، موافقت​نامه و اقداماتي كه انجام شده بررسي مي​شود.

در ادامه اين نشست كليپي از پروژهاي طراحي شده در منطقه​هاي دز، پروژه احداث ديوار ساحلي، پروژه مجتمع تفريحي اروند، پروژه مجتمع تفريحي بهمنشير، پروژه مجتمع تفريحي كرخه و پروژه مجتمع تفريحي شادماني پخش شد و استاندار درباره اجرای این پروژه ها توضیح داد: اجراي بعضي پروژها به طور طبيعي مباحث و مسايل جديدی را درباره دستگاه​هاي متولي و مردمي كه در مسير اجرايي پروژه هستند به وجود مي​آورد كه مديريت استان بايد با تعامل آن ها را حل كند.

وي تاکید کرد: ما نگاه​مان را با استاندارهاي ملي مطرح مي​كنيم و پولي كه در اين زمينه هست بايد هم​افزايي شود.

استاندار خوزستان همچنین با اشاره به وجود قهوه​خانه​ها و بساط​هاي قليان در سطح پارك​ها و معابر گردشگري گفت: قهوه​خانه​ها چه با مجوز و چه بي​مجوز بايد هر چه زودتر از سطح شهر جمع​آوري شوند. البته سعي كرده​ايم كه در اين زمينه مهربانانه برخورد كنيم و براي هر قلياني كه گرفته مي​شود پول آن را پرداخت مي​كنيم. ما همان گونه كه به پيشواز اجلاس نماز رفته ايم به پيشواز مبارزه با مواد مخدر نيز مي​رويم.

همچنين وحيد قاسمي، مشاور استاندار خوزستان در میراث فرهنگی و گردشگری، گفت: نگاه استراتژيك به استان خوزستان بسيار مهم است و آن چه كه ما به عنوان خادمان خوزستان انجام مي​دهيم و شما در قالب پروژه مشاهده مي​كنيد براي چرخش بزرگي است تا خوزستان را با تمام ويژگي​هايش به جا آوريم و قابليت​هاي آن شناخته شود.

او ادامه داد: ما بايد در استان خوزستان و هر آن چه را كه داريم بازآفريني كنيم تا خوزستان بتواند ابتدا نسبت به خودش و سپس ايران و بعد دنيا نقشش را ايفا كند و نگاه ما در گردشگري مبتني بر همين امر است.

قاسمی همچنين با اشاره به نقش اصحاب رسانه در اين زمينه گفت: در زمينه گردشگري اصحاب رسانه بخشي از اين جريان فكري هستند و مي​توانند به معرفي ظرفيت​هاي خوزستان بپردازند. جامعه خوزستان حتما بايد نسبت به داشته​هاي خودش اشراف داشته باشد.

مشاور استاندار خوزستان در میراث فرهنگی و گردشگری تصریح کرد: در پروژه​هايي كه همچون پل گرگر شوشتر منطقه تاريخي هستند نگاه ما كاملا معطوف به تاريخ بوده است ولي در بقیه پروژهاي شهري نگاه شهري داشته​ايم. همچنين نگاه ما به تالاب​ها، هورها و ساحل​ها يك نگاه محرك توسعه است.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار