امام جمعه موقت اهواز که در این مراسم و در جمع کثیری از طلبه های شهرستان اهوازسخن می گفت، قدمت فعالیت های فرهنگی همچون بسیج در حوزه های علمیه را دو قرن پیش عنوان کرد و افزود: از سال 1216 قمری یعنی 220 سال پیش فعالیت های سازمان یافته ای مانند بسیج امروزی در حوزه علمیه نجف جریان یافت که سبب ایجاد امنیت در مجموعه و ایجاد انسجام میان طلاب آن دوران شد.
آيت الله محسن حيدري آل كثير عنوان كرد: آن روزها مصادف بود با قدرت گرفتن جریان تکفیری وهابیت که شدیدا شیعیان و مقدسات آنها را هدف گرفته بودند و تنها در مدت 9 سال، سه بار به کربلا تعرض کرده در حالی در این مدت هرگز نتوانستند به نجف وارد شوند.
حیدری ادامه داد: بسیج طلاب یکی از موارد مهم و حیاتی در بدنه حوزه علمیه است که ضمن ایجاد آمادگی و انسجام در میان طلاب در نهایت به ایجاد امنیت شهر و حتی کشور ختم می شود.
وی، تاسیس بسیج را یکی از اقدامات خوب و موثر امام خميني(ره) در بعد از پيروزي انقلاب دانست و گفت: کاری که امام پس از انقلاب شروع کرد کار بزرگی است که نتایج مثبت و پر بار آن کاملا قابل مشاهده است. نتایجی همچون فعالیت 10 میلیون بسیجی فقط در نیجریه و همچنین قدرت روز افزون حزب اله لبنان و شیعیان بحرین و یمن از آن جمله است.
امام جمعه موقت اهواز با ابراز خرسندی از نامگذاری این پایگاه بسیج به نام روحانی شهید "شیخ هشام صیمری" افزود: جای خوشحالی است که یاد شهید شیخ هشام صیمری همچنان زنده نگه داشته می شود. این شهید عزیز با زندگی بسیجی وار و پر برکتی که داشت الگوی بسیار خوبی برای طلبه ها است.