تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۳
کد خبر: ۷۴۲۷۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
به مدت ۱۳ شب

«از خاک تا افلاک» هوای آبادان را عاشورایی کرد

نمایش تعزیه «از خاک تا افلاک» که به مدت ۱۳ شب با استقبال پرشور مردم آبادان همراه بود به کار خود پایان داد.

«از خاک تا افلاک» نام تازه‌ترین اثر مهدی پرویش بازیگر و کارگردان تئا‌تر در آبادان است که در قالب تعزیه حضرت سیدالشهدا(ع) در 13 شب ابتدایی ماه محرم در شهر آبادان به روی صحنه رفت.

این نمایش تعزیه که توسط یک گروه 40 نفره اجرا ‌شد، در چهار بخش برگزار شد که هر قسمت از آن به شهادت یکی اهل‌بیت امام حسین (ع) اختصاص داشت.

در خلال قسمت‌های مختلف نمایش از خاک تا افلاک، می‌توان به صحنه اذن‌جویی و وداع علی‌اکبر از پدر بزرگوارشان در واقع رخصت‌جویی علمدار کربلا حضرت ابوالفضل‌العباس (ع) از سید و سالار شهیدان اشاره کرد که تماشاگران این صحنه را به یاد واقعه ظهر عاشورا انداخت و هوای شب‌های محرم در آبادان عاشورایی شد و اشک در چشمان حاضران در تعزیه جاری گردید.

از ویژگی‌های این نمایش می‌توان دیالوگ‌های قوی، بازیگران توانا و شروه خوانی‌هایی که در قالب صحبت‌های اباعبدالله نواخته شد و حاضران در نمایش را تحت تاثیر خود قرار داد اشاره کرد.

بخش اول این تعزیه شهادت حضرت علی‌اکبر(ع) را روایت می‌کند، در بخش دوم نیز شهادت حضرت ابوالفضل‌العباس و در قسمت‌ سوم شهادت حضرت علی‌اصغر(ع) شهید 6 ماه کربلا و در بخش چهارم به داستان غم‌انگیز شهادت امام حسین (ع) اختصاص می‌یابد.

این تعزیه را مهدی پرویش کارگردانی کرده و خود نیز در نقش حضرت ابوالفضل‌العباس (ع) به زیبایی ایفای نقش می‌کند.

پویا حاتمی، سعید سودانی، پژمان محرابی، مهدی پرویش و امیر جوشقانی دیگر بازیگران نمایش تعزیه از خاک تا افلاک هستند، همچنین محبوبه ضیایی وظیفه سرپرستی گروه را برعهده دارد.

این نمایش از شب اول ماه محرم به مدت 13 شب ساعت 9 در محوطه مقابل اداره ورزش و جوانان آبادان اجرا شد که در آن سهراب منصوری وظیفه افکت موسیقی را بر عهده داشت و داود رازمندیان کار صدا را اجرا کرد.
مرجع / فـارس
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
رقیه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۹
0
0
با سلام عالی بود خدا قوت . من از شب دوازدهم متوجه تعزیه شدم ولی دو شب آخرو اومدم و لذت بردم . یا علی
captcha
آخرین اخبار