تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۳
کد خبر: ۷۳۴۸۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

كنترل بازار اقلام پرمصرف در ايام محرم و صفر

معاون امور بازرگاني و تجارت سازمان صنعت و تجارت خوزستان گفت:‌ با توجه به فرارسيدن ايام محرم و صفر بر اقلام پرمصرف اين ايام در بازار نظارت مي‌شود.

ابوالقاسم كوره‌چيني اظهاركرد: در اين ايام معمولا مصرف و تقاضای اقلامي همچون گوشت قرمز، مرغ، برنج، روغن و شكر بالا مي‌رود كه به همين دليل تمركز نظارت ما بر اين اقلام است.

وي افزود: بازرسان ما به صورت روزانه از سطح بازار نظارت و بازرسي مي‌كنند.

كوره‌چيني تصريح‌كرد: انتظار داريم شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موارد را به سازمان صنعت و تجارت اعلام كنند.

معاون سازمان صنعت و تجارت خوزستان عنوان‌كرد:‌ اگر تخلفي همچون گران‌فروشي، كم‌فروشي، احتكار، تقلب و ساير موارد مشاهده شود، براي متخلفان پرونده تشكيل و سپس به مراجع قانوني ارجاع مي‌‌دهيم. به هر حال انتظار داريم در اين ايام اصناف موارد قانوني فروش را رعايت كنند تا مشكل خاصي پيش نيايد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار