تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۶
کد خبر: ۷۳۴۴۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
آقای گل گلبال اینچئون:

مسوولان هوای ورزشکاران معلول را بیشتر داشته باشند

ورزشکار خوزستانی تیم‌ملی گلبال گفت: انتظار دارم که مسوولان در اهدای هدایای ورزشکاران آسیایی و پاراآسیایی تفاوتی قایل نشوند و هوای ورزشکاران پاراآسیایی را هم بیشتر داشته باشند.

سیدمهدی سیاحی اظهار کرد: ما در این مسابقات در دیدار نخست به مصاف تیم عراق رفتیم که توانستیم این تیم را با حساب 13 بر 3 شکست دهیم. حریف‌مان سخت و تیم مدعی و خیلی خوبی بود.

وی ادامه داد: در دیدار بعدی مان با تیم کره که میزبان مسابقات بود و دو سال هم بود از این تیم خبری نداشتیم، بازی کردیم که توانستیم مقابل این تیم خوب و در حد جهانی هم با حساب 10 بر 2 به برتری برسیم. در بازی بعدی مان هم به مصاف تیم مغولستان رفتیم که این تیم را با حساب 10 بر صفر شکست دادیم.

این ورزشکار خوزستانی گفت: در دیدار نیم‌نهایی هم توانستیم برابر تیم ژاپن با حساب 9 بر 6 به پیروزی برسیم و به فینال راه پیدا کنیم. در بازی نهایی هم موفق شدیم با حساب 10 بر صفر مقابل چین به پیروزی برسیم و قهرمان این دوره از مسابقات شویم. همچنین خودم هم به عنوان آقای گلی رسیدم.

وی مربی تیم‌ملی ایران را یک مربی با کلاس کاری جهانی دانست و گفت: ما مربی‌ای داریم که فکر و کارش جهانی است و بسیار با تفکر و کارایی بالا کار می‌کند.

سیاحی بیان کرد: برای شرکت در این مسابقات نزدیک به یک سال در اردوهای تیم‌ملی بودیم. تیم ما واقعا در این رقابت ها در سطح بسیار بالایی بود و عالی کار کرد.

وی درباره میزبانی کره در این مسابقات خاطر نشان کرد: میزبانی خوب بود ولی نسبت به بازی های آسیایی دوره گذشته ضعیف‌تر بود و غذای آن جا نیز از تنوع برخوردار نبود.

آقای گل پارالمپیک لندن، استقبال روز گذشته مسوولان و مردم استان در فرودگاه اهواز را بسیار خوب توصیف و عنوان کرد: از شیروانی، رییس هیات ورزش‌های کم‌بینایان و نابینایان استان و کیانی‌زاده، مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان و سایر دوستانی که زحمت کشیدند و به استقبال ما آمدند، تشکر می‌کنم.

وی بیان کرد: انتظار دارم که مسوولان در اهدای هدایای ورزشکاران آسیایی و پاراآسیایی تفاوتی قایل نشوند و آن ها باید به این موضوع توجه کنند و هوای ورزشکاران پاراآسیایی را هم بیشتر داشته باشند.

سیاحی در پایان خواستار رسیدگی مسوولان به وضعیت اشتغال ورزشکاران جانباز و معلول شد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار