فرماندار رامهرمز گفت: طرحهای بزرگ کشاورزی کوثر و دیمه این شهرستان در حال احیا شدن هستند.
مصطفی سمالی امروز اظهار کرد: شهرستان رامهرمز یکی از قطبهای کشاورزی استان خوزستان بوده که خاک بسیار حاصلخیزی دارد و اقتصاد آن وابسته به کشاورزی است.
وی ادامه داد: کشاورزی رامهرمز تاکنون به صورت سنتی بسته شده و چون 2 هزار سال پیش اداره میشود که نیاز امروز را برطرف نمیکند.
فرماندار رامهرمز با بیان اینکه این شهرستان به پنج ناحیه کشاورزی تقسیم شده است افزود: جهاد نصر تاکنون در دو ناحیه کار کرده و حدود 30 درصد زهکشی و کانال انجام داده در حالی که در شهرستانهای دیگر نواحی بیشتر و کار افزونتری انجام گرفته است.
سمالی با اشاره به اینکه در سالهای گذشته در طرح زیتونکاری دیمه 35 میلیارد تومان هزینه شد و 200 هکتار زیتونکاری شده است گفت: این طرح پنج سال به تعطیلی کشیده شده بود و هماکنون با اقدامات انجام گرفته در حال احیای آن هستیم.
عالیترین نماینده دولت در رامهرمز با بیان اینکه طرح یکهزار هکتاری کشاورزی کوثر نیز که خشک شده بود به زودی احیا میشود افزود: اگر میخواهیم کشاورزی رامهرمز به نقطه اوج خود برسد باید رو به کشاورزی صنعتی بیاوریم و از پتانسیلهای موجود در این شهرستان نهایت استفاده را ببریم.
وی در پایان عنوان کرد: این میسر نمیشود مگر با اراده محکم مردم و مسئولان شهرستان و استان تا رامهرمز به قطب کشاورزی کشور تبدیل شود.