تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۲
کد خبر: ۷۲۹۳۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اجرای شش نمایش مذهبی به مناسبت ماه محرم در آبادان

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آبادان از اجرای شش نمایش مذهبی مناسبتی توسط هنرمندان آبادانی در ایام محرم الحرام در این شهرستان خبر داد.

فرهاد پورغراوی علوانی گفت: با توجه به در پیش بودن ماه‌های محرم الحرام و صفر هنرمندان شهرستان آبادان با خلق فعالیت‌های فرهنگی و هنری در راستای عشق به اهل بیت مظلومیت این خاندان عزیز را در برابر ستم‌کاران به نمایش گذاشتند.

علوانی در خصوص این برنامه‌ها گفت: کارگردانی نمایش "طفل، تیر، تشنگی" که ویژه کودک و نوجوان است را فرامرز غلامیان جهت اجرا در مدارس ابتدایی عهده‌دار خواهد بود. نمایش مذهبی "نوای عاشورایی" نیز به نویسندگی صبیحه جوان‌پور و کارگردانی قاسم علی‌صیادی در محل سالن ثامن‌الائمه به نمایش گذاشته خواهد شد.

وی با اشاره به این که چهار تعزیه نیز آماده اجرا می‌باشد افزود: تعزیه "ابا عبدالله الحسین(ع)" به کارگردانی محمدرضا دلایر با حضور در محله‌های مختلف و به صورت خیابانی اجرا خواهد شد. همچنین تعزیه "از مرثیه تا عشق" به نویسندگی حسین محمدی و کارگردانی یوسف زغورزاده در مکان‌هایی چون دانشگاه‌های نفت و آزاد و جنب ناحیه مقاومت بسیج آبادان به اجرا در خواهد آمد.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آبادان در خصوص 2 تعزیه "غریبه شام" و "خاک تا افلاک" گفت: تعزیه "غریبه شام" به نویسندگی سید حسین نورایی‌حسین و کارگردانی سهراب میثمی در محل سالن مجتمع فرهنگی و هنری ثامن‌الائمه به اجرا در خواهد آمد و تعزیه "خاک تا افلاک" که به کارگردانی مهدی پرویش می‌باشد در محل جنب استادیوم تختی شهرستان برای عموم اجرا می‌شود.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار