رئیس پایگاه سازههای آبی شوشتر از موقتی بودن نگهداری غازهای موجود در سالن آبشارهای شوشتر خبر داد و گفت: غازهای موجود بهزودی رهاسازی میشوند.
حسین عیدانی در بازدید از محوطه آبشارهای تاریخی شوشتر اظهار کرد: آبشارهای شوشتر توانمندیهای زیادی برای بهبود شرایط گردشگری دارد و رهاسازی غاز از سوی دوستداران میراث فرهنگی نیز در راستای تقویت این صنعت مول در شهرستان شوشتر است.
وی افزود: مدت 10 روز است که غازهای تهیه شده برای آمادهسازی بستر مورد نیاز در سازههای آبی و توانمندی شنا کردن در آب آزاد در سالن آبشارهای شوشتر نگهداری میشوند که در جمعه هفته جاری این غازها طی برنامهای مفصل و با حضور مسئولان و مردم رهاسازی میشوند.
این مسئول با اشاره به اهمیت رهاسازی این غازها در آبشارهای شوشتر گفت: این غازها در راستای حفاظت فیزیکی آثار تاریخی شوشتر در حاشیه رودخانه به آب انداخته میشوند و تأثیر زیادی در کاهش فرسایش اثر تاریخی در اثر رشد جلبک و ... خواهد داشت.
عیدانی با تأکید بر اینکه نگهداری این غازها در آبشارهای شوشتر بر گردشگری این سایت تأثیر منفی نداشته است، تاکید کرد: حضور گردشگران در سایت آبشارهای شوشتر در این موعد سال در شرایط مناسبی نیست و از ابتدای آبان ماه تعداد گردشگران با رشد مواجه میشود و به این دلیل تا آن زمان غازها رهاسازی شدهاند.
مدیر پایگاه جهانی سازههای آبی تاریخی شوشتر افزود: تقویت گردشگری در شهرستان شوشتر میتواند مشکل اشتغال را در این شهرستان تا حد زیادی کنترل کند و به این دلیل میکوشیم تا از سرمایهگذاران و فعالان در این عرصه حمایت کنیم و در این زمینه از همه ظرفیتهای موجود استفاده میکنیم.
عیدانی با اشاره به اینکه شهرستان شوشتر توانمندی زیادی در راستای توسعه گردشگری دارد، خاطر نشان کرد: وجود آثار تاریخی متعدد، ثبت آثار تاریخی این شهرستان در فهرست یونسکو و مستعد بودن شهرستان شوشتر برای توسعه گردشگری این شهرستان را به موقعیت مناسب برای این صنعت تبدیل کرده است.
وی بیان کرد: زیرساختهای گردشگری در شهرستان شوشتر فراهم است و تنها باید از سرمایهگذاران در این زمینه دعوت به عمل آید و از آنها در این زمینه حمایت کرد.
دو سال پیش نیز توسط محمدزمان نیکنژاد در شهرستان شوشتر تعدادی غاز به آب انداخته شد که امسال این تعداد در مقطع رودخانه کارون شوشتر 2 هزار قطعه و در اهواز 10 هزار قطعه خواهد بود.