تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۷
کد خبر: ۷۲۲۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

برگزاري مسابقات هندبال نوجوانان كشور در خرمشهر

رئيس تربيت‌بدني خرمشهر از قطعي شدن برگزاري مسابقات قهرماني هندبال نوجوانان كشور در هفته پاياني شهريور ماه در اين شهر خبر داد.

سعيد رشنو امروز در گفت‌وگو با فارس در خرمشهر اظهار داشت: مسابقات هندبال نوجوانان ايران با حضور 15 تيم از سراسر كشور به ميزباني خرمشهر برگزار مي‌شود.
وي با از زمان دقيق برگزاري اين مسابقات گفت و افزود: رقابت‌هاي هندبال نوجوانان قهرماني ايران از تاريخ 26 تا 30 شهريورماه سال جاري برگزار مي‌شود.
رئيس تربيت بدني خرمشهر اضافه كرد: سالن خليج فارس خرمشهر به عنوان محل برگزاري اين مسابقات مشخص شده و تمهيدات لازم براي برگزاري اين مسابقات در نظر گرفته شده است.
وي از احتمال شركت دو تيم خوزستاني در اين مسابقات خبر داد و خاطرنشان كرد: با توجه به اين موضوع كه تيم هندبال نوجوانان خرمشهر از بازيكنان نخبه‌اي بهره مي‌برد به دنبال آن هستيم كه در كنار تيم منتخب خوزستان تيمي با عنوان منتخب خرمشهر را نيز در اين مسابقات شركت دهيم.
رشنو تصريح كرد: آماده آن هستيم كه ميزبان شايسته اين مسابقات كشوري لقب گرفته و اردوگاه ميثاق آبادان را براي اسكان تيم‌هاي شركت‌كننده در اين دوره از بازي‌ها تجهيز مي‌كنيم.
وي در ادامه از احتمال ميزباني خرمشهر در مسابقات اسكيت كشور گفت و اضافه كرد: نامه‌نگاري لازم با هيئت استان انجام شده و اگر مشكل خاصي پيش نيايد مسابقات اسكيت ماراتن قهرماني كشور را بعد از عيد فطر در خرمشهر برگزار مي‌كنيم.
رئيس تربيت بدني خرمشهر در پايان گفت: رئيس پيشين هيئت اسكيت خرمشهر به دليل مشغله كاري استعفا داده و در حال حاضر الهام گودرزي به عنوان سرپرست اين هيئت در خرمشهر مشغول به كار است.
:
:
:
آخرین اخبار