تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۰
کد خبر: ۷۲۲۲۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پشتیبانی‌اموردام‌خوزستان‌خریدار ذرت کشاورزان

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام خوزستان از اعلام آمادگی این شرکت برای محصول ذرت امسال کشاورزان استان خبرداد و گفت: قصد داریم حجم زیادی از این محصول را خریداری کنیم.

عباس ملکی‌نیا اظهارکرد: این محصول قرار است توسط شرکت توسعه ذرت، وابسته به شرکت پشتیبانی امور دام استان خریداری شود.

وی افزود: برداشت محصول ذرت استان از نیمه دوم آبان‌ماه آغاز می‌شود که ما نیز همزمان با برداشت، خرید را انجام می‌دهیم.

ملکی‌نیا تصریح‌کرد: درحال حاضر موافقت‌ها و هماهنگی‌های لازم جهت خریداری محصول ذرت با جهاد کشاورزی استان صورت گرفته است و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.

وی عنوان‌کرد: هنوز قیمت خرید ذرت مشخص نشده و درصدد هستیم چند روز قبل از آغاز برداشت قیمت را مشخص کنیم.

ملکی‌نیا گفت: در حال حاضر از نظر امکانات لازم آمادگی خرید وجود دارد و این اقدام با هدف حمایت از تولید داخل استان صورت می‌گیرد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار