به مناسبت دهه امامت و ولایت از40 بهورز نمونه شهرستان شوش تجلیل شد.
نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی روز دوشنبه در این آیین در سخنانی یکی از دستاوردهای مهم انقلاب و نظام را رسیدگی به مسایل و مشکلات مناطق محروم روستایی به ویژه در حوزه سلامت عنوان کرد.
سید راضی نوری حمایت و پشتیبانی از دهیاران و بهورزان و نیز توسعه خانه های بهداشت را گامی اساسی در راستای تقویت زیر ساخت ها در مناطق محروم روستایی دانست و افزود: بخش روستایی در حوزه پیشگیری نیازمند نگاه و توجه جدی است.
وی بر آموزش مداوم بهورزان تاکیدکرد و افزود: آموزش مداوم و بازآموزی بهورزان با اجرای یک برنامه آموزشی هدفمند یک ضرورت است.
فرماندار شوش نیز بهورزان را سربازان خط مقدم جبهه سلامت و فرشتگان نجات بیماران نامید و گفت:بهورزان با کمترین توقع، بیشترین زحمات را در زمینه بهداشت و درمان متحمل می شوند.
رضا نجاتی افزود: کاهش نرخ مرگ و میر در جامعه و ارتقای شاخص های بهداشتی حاصل تلاش شبانه روزی بهورزانی است که با کمترین توقع و چشم داشت خدمات رسانی می کنند.
وی افزود: بهورزان با حضور مستمر و ملموس در خانه های بهداشت ، سلامت و امنیت را به دور افتاده ترین مناطق کشور برده و عدالت بهداشتی و درمانی را در این مناطق تحقق بخشیده اند.
فرماندار شوش خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در حوزه بهداشت و درمان را قابل ستایش دانست و افزود:به برکت نظام اسلامی ، شاهد اتفاقات بسیار خوبی در حوزه بهداشت و درمان در کشور هستیم که در هیچ دوره ای از تاریخ کشور سابقه نداشته است.
وی همچنین از ساخت 19 خانه بهداشت تا پایان امسال در شهرستان شوش خبر داد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز وظایف بهورزان شهرستان شوش را ارزشمند و برجسته دانست و گفت:بهورزان بعنوان معتمدین و امین مردم روستا در راستای سلامت فعالیت دارند.
مهدیه توکلی در خصوص تجهیز خانه های بهداشت به رایانه برای ثبت اطلاعات بهداشتی و درمانی نیز گفت: بیش از 200 دستگاه رایانه به شبکه بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی اهدا شده است.
محسن حاذقی رییس شبکه بهداشت و درمان و علی امیدوار معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت شوش نیز در این آیین گزارشی از عملکرد شبکه بهداشت و درمان این شهرستان ارائه کردند.
بیش از 130 بهورز در 60 خانه بهداشت در مناطق روستایی شهرستان شوش فعالیت دارند.