تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۱
کد خبر: ۶۸۱۸۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
جشنواره غذاهای‌سنتی در شوشتر برگزارشد
در راستای ایجاد فضای پر نشاط فرهنگی و برگزاری جشنواره‌های مردم محور جشنواره غذاهای سنتی در شوشتر برگزار شد.

علی بهرامی، ريیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شوشتر، در مراسم برگزاری این جشنواره، گفت: اجرای برنامه‌ها و جشنواره‌های مردم و محور و باحضور تمام اقشار از جمله برنامه‌هایی است که اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شوشتر برآن تمرکز کرده است.

وی تصریح کرد: در این راستا آن دسته از برنامه‌هایی که بتوانند نشاط فرهنگی و تحرک اجتماعی مثبت به درون خانواده ها تزریق و در کنار آن بر غنای فرهنگی جامعه نیز بیفزایند؛ در اولویت های کاری قرار گرفته‌اند.

بهرامی، با بیان این که امسال توانستیم بالندگی و ارتقاء خوبی در کارهای فرهنگی ایجاد کنیم، افزود: این موارد به دلیل تمهیداتی است که دولت تدبیر و امید برای رسیدن به اهداف والای فرهنگی به وجود آورده است.

همچنین سیدمحمد سادات ابراهیمی نماینده مردم شوشتر نیز که در این مراسم حضور داشت با ابراز خرسندی از برگزاری این جشنواره گفت: زمانی شهر ما رشد و توسعه پیدا می کند که مردمش بخواهند آن اتفاق بیفتد و توسعه با اتکای به دیگران و خارج از مرزهای این شهر امکانپذیر نیست.

وی با اشاره به تاریخ پر افتخار شوشتر در گذر زمان و شهرت و آوازه گذشتگان و معاصرین در زمینه‌های مختلف ادبی،فقه، نجوم، حدیث و موسیقی خاطرنشان کرد: همت و اراده مردم در به وجود آمدن این ویژگی های منحصر به فرد ، نقش و اهمیت بسزایی دارد.

سادات ابراهیمی مردمی بودن جشنواره غذاهای سنتی را از ویژگی‌های مثبت این جشنواره برشمرد و گفت: تجربه ثابت کرده است که برنامه هایی که با دست مردم و خودجوش راه اندازی شده ، به مراتب بازدهی بیشتری نسبت به برنامه های حمایت شده از سوی نهادهای مختلف دارد.

گفتنی است این جشنواره که در محوطه تالار فرهنگ شوشتر برگزار شد، با شعرخوانی و اجرای نمایشگاه نقاشی و خوشنویسی و همچنین اهدای جایزه به 10 غذای برتر به کار خود پایان داد.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار