تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۹
کد خبر: ۶۷۲۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ضرورت تكميل پروژه‌ های نيمه‌ تمام در آبادان

معاون فرماندار آبادان بر ضرورت تكميل پروژه‌هاي نيمه‌تمام دستگاه‌هاي اجرايي تا پايان مردادماه سال جاري در اين شهرستان تأكيد كرد.

شهاب صديقي امروز در گفت‌وگو با فارس در آبادان اظهار داشت: طي بازرسي‌هايي كه هيأت بازرسي استانداري به اين شهرستان داشتند همه پروژه‌ها و عمليات اجرايي دستگاه‌ها و ارگان‌هاي موجود در شهرستان بررسي و از نزديك مورد بازديد و مشاهده قرار گرفت.
وي افزود: جزئيات پروژه‌ها به ريز به آنها به‌منظور بازرسي و مشاهده ارائه شد و همه جوانب اين عمليات اجرايي سنجيده شد و بر اساس آن نمره‌اي براي شهرستان تعريف شد.
صديقي تصريح كرد: خوشبختانه آبادان در اين بازرسي كه از ابتداي خردادماه تا پايان تيرماه انجام شد نمره قبولي را كسب كرده و اين امر نشان از عملكرد و تعامل دستگاه‌هاي اجرايي شهرستان با يكديگر است.
وي بيان كرد: اما مديران و مسئولاني كه پروژه‌هاي خود را به اتمام نرسانده موظفند تا پايان مردادماه سال جاري نسبت به تكميل پروژه‌هاي عقب مانده خود اقدام كنند.
معاون عمراني و برنامه‌ريزي فرمانداري آبادان گفت: تنها چهار اداره در اين شهرستان است كه هنوز پروژه‌هاي عقب مانده دارند كه بايد در اتمام كارشان تا مدت تعيين شده تعجيل كنند.
وي با اشاره به اينكه در سال 89 هيچگونه اعتباري برگشت داده نشده افزود: در ميزان اعتباري كه در سال گذشته براي سازمان‌ها و ادارات تعيين شده هيچ اعتباري برگشت داده نشده و همه آنها جذب شد.
صديقي در ادامه خطاب به مديران كارهاي اجرايي گفت: مديران و مسئولان همه دستگاه‌هاي اين شهرستان بايد با تعامل و ارتباط تنگاتنگ در راستاي اجرايي كردن اهداف تعريف شده براي آنها گام بردارند.
وي در پايان افزود: تلاش‌هاي صورت گرفته همه در راستاي ايجاد و سازندگي شهري متناسب با شأن و شئون مردم اين مرز و بوم است.
:
:
:
آخرین اخبار