رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول گفت: با همکاری شهرداری دزفول و پس از رفع مشکلات اعتباری، برچسبگذاری لاشههای دام در کشتارگاه که مدتی متوقف شده بود مجددا راهاندازی شد.
محسن ورجاوند امروز اظهار کرد: از این پس تمام لاشههای کشتار شده در کشتارگاه شهرستان برچسب گذاری میشود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: برچسب به منزله شناسنامهدار شدن لاشههای کشتارگاه است و اطلاعاتی از قبیل تاریخ تولید، محل کشتار، مدت زمان مصرف و نوع دام روی برچسبها چاپ میشود.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول گفت: مسلماً وجود مهر آبی رنگ بازرسی بهداشتی دامپزشکی سلامت لاشه را از نظر بهداشتی تایید خواهد کرد.
وی ادامه داد: برچسبگذاری در بالا بردن شاخص سلامت گوشتهای تولیدی کشتارگاه بسیار حائز اهمیت است.
ورجاوند در پایان از شهروندان درخواست کرد که فرآوردههای خام دامی از جمله گوشت و مرغ خود را از مراکز عرضه مجاز و مورد تایید دامپزشکی تهیه کنند.