تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۶
کد خبر: ۳۲۳۶۳۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

برگزاری جشنواره صنایع دستی و مشاغل خانگی در آبادان

  جشنواره صنایع دستی، مشاغل خانگی و کارآفرینی با حضور فرمانداران آبادان و خرمشهر، امام جمعه و جمعی از مسئولان محلی آبادان، روز یکشنبه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بین المللی اروند به مدت سه روز آغاز به کار کرد.

  معاون استاندار خوزستان و فرماندار ویژه آبادان یکشنبه در آیین افتتاحیه این نمایشگاه گفت: امروزه کارآفرینی و مشاغل خانگی در اشتغالزایی نقش مهمی دارد و علاوه بر بالا بردن سطح معیشت خانوارها فرصتی برای معرفی محصولات بومی شهرستان است.

خسرو پیرهادی افزود: معرفی این محصولات در فروش‌های مجازی و آنلاین کمک زیادی خواهد کرد و افزایش رونق اقتصاد محلی را در پی خواهد داشت.

فرماندار ویژه آبادان اظهار کرد: با برگزاری این جشنواره‌ها به صورت مستمر می‌توانیم بیشتر از گذشته محصولات منطقه را به سایر نقاط کشور معرفی و عرضه کنیم.

وی با اشاره به حضور پررنگ تولیدکنندگان محلی در این نمایشگاه بیان کرد: حمایت از مشاغل خانگی و خرد، به‌ویژه در حوزه صنایع‌دستی و تولیدات سنتی، می‌تواند به رونق اقتصاد محلی و ایجاد فرصت‌های پایدار اشتغال کمک کند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند نیز در این آیین گفت: برگزاری نمایشگاه صنایع دستی فرصتی برای معرفی محصولات بومی شهرستان‌های آبادان و خرمشهر است.

جبار سالم‌پور با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در تلاش است ارتباط بین علم و صنعت را در منطقه ایجاد و گسترش دهد افزود: دانشگاه‌ها به سمت نسل چهارم در حال حرکت هستند و نیازهای حوزه صنعت را برطرف خواهند کرد.

وی ادامه داد: منطقه آزاد اروند به دلیل دارا بودن پتانسیل بالا در حوزه‌های مختلف نیازمند بومی سازی رشته‌های دانشگاهی در حوزه صنعت است.

در این نمایشگاه که به مدت سه روز برگزار می‌شود ۹۰ غرفه برای معرفی محصولات بومی منطقه در نظر گرفته شده است.

رییس دانشگاه آزاد آبادان نیز گفت: این نمایشگاه حاصل زحمات شهروندان آبادان و خرمشهر است که دانشگاه آزاد آبادان، واحد بین الملل اروند میزبان آن است.

پرویز عسکری افزود:هدف از برگزاری این نمایشگاه آشنایی و فراهم کردن زمینه لازم برای ارائه این محصولات به شهروندان، دانشجویان و اساتید است.

قرار است درصدی درآمد این جشنواره برای کمک، به بیماران دیالیزی اختصاص یابد.

شهرهای آبادان و خرمشهر در محدوده منطقه آزاد اروند قرار دارند.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار