تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۶
کد خبر: ۶۶۶۶۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
نکاتی‌که هنگام استفاده از استخر باید رعایت‌کنیم
سرپرست مدیریت سلامت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به استقبال مردم از استخرها در فصل تابستان گفت: مردم برای حفظ سلامت خود در هنگام استفاده از استخر، باید به نکات و موارد مهمی توجه داشته باشند.

مهران معلم افزود: رعایت بهداشت فردی یکی از مهمترین نکاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد به صورتی که اگر فرد شناگر به هریک از بیماری های پوستی، تنفسی و گوارشی مبتلاست وارد استخر نشود چون امکان انتقال بیماری به سایر شناگرها ممکن است.

وی گفت: مدیر استخر نیز باید نسبت به ورود و خروج افراد نظارت و کنترل داشته باشد تا از ورود افراد مبتلا به بیماری جلوگیری شود.

معلم تصریح کرد: لباس شنا باید اختصاصی باشد و از عرضه لباس مشترک در محوطه استخر خودداری شود چون می تواند باعث انتقال بیماری از شخصی به شخص دیگر شود.

سرپرست مدیریت سلامت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به الزامات محیط استخر ادامه داد: ساختمان استخر شامل جنس دیواره، کف و حوضچه باید مطابق با موازین بهداشتی باشد.

وی با تاکید بر کیفیت و بهداشت آب استخر گفت: کلر باقی مانده در آب باید تا سه ppm باشد، آب در حوضچه استخر در فاصله های زمانی، گردش داشته باشد و سالم سازی شود که نیازمند فیلترهای تصفیه مخصوص آب است.

معلم افزود: مدیران استخر باید دفاتر کلرسنجی داشته باشند که به صورت مستمر، میزان کلر باقی مانده در استخر را کنترل و ثبت کنند.

سرپرست مدیریت سلامت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت خوزستان خاطرنشان کرد: وجود نورکافی، تهویه و دمای مناسب از دیگر نکات مورد توجه است.

وی با اشاره به رعایت مسائل ایمنی در استخر گفت: در صورت بروز حادثه در محوطه استخر، باید وسایل کمک های اولیه از جمله تیوپ، برانکارد و کپسول اکسیژن موجود باشد تا غریق نجات بتواند امدادرسانی کند.

معلم افزود: تعداد غریق های نجات باید استاندارد باشد و آنها نیز باید از نظر سلامت شخصی تایید شده و کارت تندستی از مراکز بهداشتی داشته باشند.

سرپرست مدیریت سلامت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت خوزستان تصریح کرد: سرویس های بهداشتی شامل توالت و حمام در محوطه استخر باید طبق شرایط و ضوابط تعریف شده بهداشت محیط باشد.

وی افزود: هر شناگر باید قبل از ورود به استخر، حتما استحمام کند تا از وجود هر گونه آلودگی پاک شود.

معلم در خصوص اقدامات مراکز بهداشت در خصوص کنترل بهداشت استخرها گفت: استخرهای استان هر دو هفته یک بار توسط کارشناسان بهداشت محیط مورد بازدید قرار می گیرند، موارد ساختمانی و فنی کنترل شده و کلرسنجی صورت می گیرد.

سرپرست مدیریت سلامت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت خوزستان افزود: نمونه برداری های میکروبی از آب به آزمایشگاه آب شناسی در مراکز بهداشت منتقل می شود که سلامت آب از نظر باکتریولوژیکی تایید شود.

وی گفت: کارشناسان از سیستم های تصفیه و گردش آب دیدن کرده و از مسائل ایمنی استخر اطمینان حاصل می کنند.

معلم افزود: استخرها باید حتما برای شروع کار در فصل تابستان از مراکز بهداشت، مجوز فعالیت بگیرند و هیچ استخری بدون دریافت مجوز، به طور قانونی اجازه فعالیت ندارد.

سرپرست مدیریت سلامت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت خوزستان تصریح کرد: اگر استخری مشکل بهداشتی داشته یا مجوز نداشته باشد، پلمپ می شود.

معلم خاطرنشان کرد: مردم باید موارد تخلف بهداشتی را به مراکز بهداشت اطلاع دهند.

بنا به اظهار وی هم اکنون بیش از 50 استخر در استان خوزستان وجود دارد.
:
:
:
آخرین اخبار