تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۲
کد خبر: ۶۵۶۴۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

صادرات‌محصولات‌سالم خوزستان افزایش‌می‌یابد

مدیرعامل انجمن تولیدکنندگان محصولات سالم خوزستان گفت:قرار است تا پایان امسال میزان صادرات محصولات سالم خوزستان افزایش یابد.

امیر سلامتی اظهارکرد: در زمستان به دلیل شرایط و درگیری‌های اوکراین و روسیه، وقفه‌ای در صادرات محصولات سالم ایجاد شد اما از ابتدای سال جاری تاکنون خوشبختانه وضعیت صادرات این محصولات بهتر شده است.

وی افزود: در این مدت 370 هزار تن محصولات صیفی شامل سیب‌زمینی، پیاز و بادمجان به کشور روسیه صادر شد. این محصولات با آنالیز اداره استاندارد همراه بوده و از نظر استاندارد و کیفیت مورد تأیید اين اداره است.

سلامتی ادامه‌داد: برنامه داریم امسال علاوه بر صادرات به کشور روسیه، محصولات خود را به سایر کشورها شامل تاجیکستان، ازبکستان، عمان و قطر صادر کنیم.

وی بیان‌کرد: محصولات سالم در شهرهای شمالی استان شامل شوش، دزفول و اندیمشک تولید می‌شود. هزینه تولید این محصولات بالا است اما کیفیت بیشتری نیز دارند و بازار فروش بهتر، ارزآوری و اشتغال‌زایی از دیگر مزيت‌های این محصولات است.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار