رئيس دادگستري هنديجان از كشف و ضبط 60 كيلوگرم حشيش و 36 كيلوگرم ترياك در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش خوزنیوز به نقل از فارس، سيدمحمود هاشمي اظهار داشت: مأموران نيروي انتظامي هنگام بازرسي خودروهاي عبوري، مقدار 36 كيلوگرم مواد مخدر از نوع ترياك را كه در يك دستگاه خودرو پژو آر.دي جاسازي شده بود كشف و ضبط كردند.
وي اضافه كرد: متهم بلافاصله دستگير و پرونده آن به مراجع قضايي ارجاع و پس از بررسيهاي انجام شده و اخذ اظهارات به زندان ماهشهر انتقال يافت.
رئيس دادگستري شهرستان هنديجان در ادامه تصريح كرد: همچنين مقدار 60 كيلوگرم حشيش در يك خودرو پژو 206 جاسازي شده بود كه مأموران نيروي انتظامي اين شهرستان با نهايت دقت نظر طي بازرسي خودروهاي عبوري آن را كشف و ضبط كردند.
وي ادامه داد: اين ميزان مواد مخدر در كاپوت ماشين مذكور جاسازي شده بود.
هاشمي بيان كرد: راننده اين خودرو بلافاصله دستگير و پس از اخذ اظهارات روانه زندان شد.
رئيس دادگستري شهرستان هنديجان افزود: پرونده متهم هماكنون در دست مراجع قضايي در شغبه اول بازپرسي دادسراي عمومي و انقلاب هنديجان در دست رسيدگي است.
وي تصريح كرد: نيروي انتظامي اين شهرستان با هدف تأمين امنيت و آرامش شهروندان از هيچ تلاشي دريغ نميكند.
هاشمي با اشاره به اينكه در اين راستا از مردم نيز توقع تعامل و همكاري بيشتر داريم، گفت: متخلفان بايد همواره بدانند كه دستگاه قضايي در صورت هر گونه تخلف با قاطعيت با آنها برخورد كرده و در اين خصوص هيچگونه ملاحظهاي نخواهد داشت.
وي در پايان خاطرنشان كرد: ايجاد فضايي امن و آرام براي زندگي و تردد بيدغدغه شهروندان يكي از اهداف اصلي دستگاه قضا و نيروي انتظامي اين شهرستان است.