تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۵
کد خبر: ۶۴۰۹۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

مسجد صاحب‌الزمان ماهشهر دچار حریق شد

مسجد صاحب‌الزمان (عج) شهرک طالقانی ماهشهر ظهر امروز دچار حریق شد و در آتش سوخت.این حادثه در حالی به وقوع پیوست که درب‌های مسجد بسته و فردی در آن حضور نداشت.

رئیس شورای شهر ماهشهر گفت: علت آتش‌سوزی مسجد صاحب‌الزمان شهرک طالقانی اتصالی سیم‌های برق سیستم سرمایشی این مسجد بوده و عمدی بودن حریق آن منتفی است.

نافع آلبوغبیش اظهار کرد: پیش از ظهر امروز مسجد صاحب‌الزمان (ع) شهرک طالقانی دچار آتش‌سوزی شد.

وی افزود: این آتش‌سوزی در حالی به وقوع پیوست که درب‌های مسجد بسته و هیچ شخصی در این مکان حضور نداشت.

رئیس شورای شهر ماهشهر تصریح کرد: پس از آغاز آتش‌سوزی بلافاصله آتش‌نشانی در محل حاضر و نسبت به اطفای حریق اقدام شد.

آلبوغبیش ادامه داد: با تلاش مأموران آتش‌نشانی این آتش‌سوزی در کوتاه‌ترین زمان ممکن مهار و خاموش شد.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه این سانحه هیچ تلفات جانی در پی نداشت و میزان خسارات مالی هم در دست بررسی است.

این مقام مسئول یادآور شد: برابر اعلام کارشناسان، علت این حادثه اتصالی برق در سیستم سرمایشی این مسجد بوده و هرگونه احتمال عمدی بودن آتش‌سوزی منتفی است.

به گزارش خبرگزاری فارس، مسجد صاحب‌الزمان شهرک طالقانی ماهشهر پیش از ظهر امروز دچار حریق شد و در آتش سوخت.

این مسجد تنها مسجد شهرک طالقانی است و علاوه بر اقامه نمازهای یومیه در این مسجد، هر هفته نماز جمعه این شهرک نیز در آن برپا می‌شود.
مرجع / فـارس
:
:
:
آخرین اخبار