مسئول بهداشت محيط شبكه بهداشت و درمان آبادان از انهدام و جمعآوري يكهزار و 353 كيلوگرم مواد غذايي فاسد و غير بهداشتي با حكم قضايي در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش خوزنیوز به نفل از فارس ،منوچهر رسولي با اشاره به انهدام يك هزار و 353 كيلوگرم موادغذايي فاسد در اين شهرستان، اظهار داشت: اين اغذيهها شامل 650 كليلو گرم لواشك، 400 كيلوگرم دوغ تاريخ گذشته و ساير مواد غذايي است.
وي تصريح كرد: عمده بازديدهاي انجام شده از اغذيه فروشيها و اماكن عمومي شامل سينما، آرايشگاهها، استخرها، باشگاههاي بدنسازي وورزشي بوده است.
مسئول بهداشت محيط شبكه بهداشت و درمان آبادان با اشاره به 947 مورد بازديد از اماكن مختلف شهرستان در ماه گذشته گفت: 20 واحد صنفي متخلف عمدتاً اغذيه فروشيها بوده است.
وي افزود: در راستاي اين بازرسيها تعداد20 مورد واحد صنفي متخلف به مراجع قضايي معرفي شدند كه با بررسي پرونده متخلفان يكي از واحدهاي متخلف پلمب شد.
رسولي ادامه داد: باتوجه به بازرسيهاي انجام شده از نانواييهاي سطح شهرستان آبادان، دو نانوايي بهدليل تخلفهاي بهداشتي تعطيل شدند.
وي اضافه كرد: به منظور جلوگيري از انتقال بيماريها و افزايش بهداشت و سلامت در اغذيه فروشيها در مدت ياد شده يك هزار و 120 نفر كارت تندرستي دريافت كردند.
مسئول بهداشت محيط شبكه بهداشت و درمان آبادان ميزان سنجش كلر باقيمانده در آب را يك هزار و 491 مورد عنوان كرد و اظهار داشت: 119 مورد به دليل غلظت صفر كلر به اداره آب و فاضلاب شهري و روستايي شهرستان اطلاع داده شد تا در طول مدت 1 تا 2 ساعت موارد گزارش شده برطرف شود.
وي تصريح كرد: باتوجه به بررسييهاي انجام شده بازديدها و كشف مواد غذايي نسبت ماه گذشته 10 درصد افزايش داشته است.
رسولي همچنين ميزان تعطيلي و اخطارهاي بهداشتي را همراه با پنج درصد افزايش عنوان كرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمينههاي بهداشتي در اغذيهفروشيها و اماكن عمومي مراتب را به مسئولان شبكه بهداشت و درمان اين شهرستان منعكس كنند.
مسئول بهداشت محيط شبكه بهداشت و درمان آبادان ادامه داد: با توجه به اهميت نظارت بر عرضه و توزيع مواد غذايي در اغذيهفروشيها طرح تشديد كنترل و نظارت بر اغذيهفروشيها در دستور كار قرار گرفت.
وي تصريح كرد: در همين راستا در يك ماه گذشته در طرح تشديد كنترل و نظارت بر اغذيهفروشيها از 350 واحد صنفي همچنين 495 مورد بازديد روزانه از واحدهاي صنفي سطح شهرستان به عمل آمد.
رسولي در ادامه گفت: باتوجه به گرماي هوا در فصل تابستان عرضه و توزيع مواد غذايي بهصورت مناسب از اهميت بسزايي برخوردار است و در همين راستا اغذيهفروشيها بايد نسبت به رعايت دستورالعملهاي بهداشتي اهتمام بيشتري بورزند.