تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۲
کد خبر: ۶۳۵۴۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

انتقال يك واحد آلاينده به‌خارج‌از محدوده مسكوني دزفول

در پيگيري مصوبات كارگروه ساماندهي صنايع و مشاغل مزاحم شهري در دزفول ، يك واحد توليد و پرورش بلدرچين كه موجب ايجاد آلودگي در بافت مسكوني شهر دزفول گرديده بود با پيگيري اداره حفاظت محيط زيست شهرستان دزفول پلمب و واحد مذكور به خارج از منطقه مسكوني و خارج از محدوده قانوني شهر دزفول انتقال يافت .

فرهاد قلي نژاد رئيس اداره حفاظت محيط زيست شهرستان دزفول در اين خصوص گفت: دو واحد مذكور كه در زمينه توليد بلدرچين با ظرفيت بالا فعاليت نموده برخلاف قوانين و مقررات محيط زيست در بافت مسكوني شهر دزفول مستقر گرديده كه فعاليت آن موجب آلودگي محيط زيست و نارضايتي شهروندان گرديده كه با پيگيري حقوقي و اخطار اين اداره پلمپ و به خارج از محدوده قانوني شهر دزفول منتقل گرديده و ساير واحد ها و كارگاههاي مزاحم و آلاينده نيز شناسايي و با توجه به مصوبات كارگروه ساماندهي صنايع و مشاغل مزاحم شهري دزفول در جهت انتقال به محل هاي استاندارد و در حال پيگيري مي باشد .

شايان ذكر است كارگروه ساماندهي صنايع و مشاغل مزاحم آلاينده با هدف ساماندهي و خروج صنايع و مشاغل مزاحم و آلاينده در دزفول تشكيل گرديده است .
captcha
آخرین اخبار