با پايان یافتن لیگ های مختلف بسکتبال کشور، فدراسیون طی مراسمی از برترينهاي اين رقابتها تقدير خواهد كرد که در این راستا تيم پتروشیمی بندرامام، قهرمان سوپر لیگ و پخش و پالایش نفت آبادان قهرمان لیگ یک کشور هم تجلیل خواهند شد.
اين مراسم فردا (31 اردیبهشت ماه) به میزبانی فدراسیون بسکتبال در هتل المپیک تهران برگزار می شود و جوايز قهرماني تيمهاي پتروشیمی بندرامام و پخش و پالایش نفت آبادان هم اهدا خواهد شد.
این مراسم كه از ساعت 17:30 فردا آغاز ميشود، توزیع جوايز تیم های برتر سوپر لیگ، دسته یک، دسته دو و زیرگروه است.
در حالی که انتظار می رفت پس از قهرمانی تیم پتروشیمی بندرامام در ماهشهر، با حضور یافتن نماینده ای از فدراسیون در این شهرستان، مدالها و جام قهرمانی به تیم برتر اهدا شود اما اين اقدام صورت نگرفت و مسوولان پتروشيمي با تهيه جام و مدال های نمادین از تیم خود با حضور هواداران پرشور آن تجلیل کردند.