معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول از اجرای طرح ضربتی واکسیناسیون فلج اطفال در این شهرستان خبر داد.
دکتر مهدیه توکلی روز چهارشنبه در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی در سالن جلسات فرمانداری دزفول افزود:از سال 1988 بحث ریشه کنی فلج اطفال مطرح شده و تا کنون موفق عمل کرده است.
وی افزود:از سال 2013 تا سال 2014 ، 18 نفر به بیماری فلج اطفال مبتلا بودند ولی اکنون این تعداد به 60 نفر رسیده است که طبق بررسی های اخیر یک نفر در عراق و یک نفر در سوریه نیز به بیماری فلج اطفال مبتلا شده اند که این زنگ خطری است و باید در این خصوص پیشگیری کرد.
توکلی اظهار داشت:با توجه به اینکه یک مورد از این بیماری در کشور عراق مشاهده شده طرح ضربتی واکسیناسیون فلج اطفال با محوریت شهرهایی که در حاشیه مرزها قرار دارند و در خطرند در دستور کار وزرات بهداشت ،درمان وآموزش پزشکی قرار گرفته است.
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول افزود:دزفول مرز مشترک با عراق ندارد ولی با توجه به اینکه رفت و آمد غیر قانونی مردم عراق به صورت روزانه انجام می شود و شهر شوش نیز مرز مشترک با بستان دارد باید پیشگیری از این بیماری در دستور کار قرار گیرد.
وی گفت:با وصول واکسن از طریق وزارت بهداشت کلیه کودکان زیر پنج سال در دهه پایانی اردیبهشت ماه به صورت خانه به خانه توسط مأموران بهداشت واکسینه خواهند شد .
توکلی افزود:این طرح به مدت سه روز خانه به خانه انجام می شود و دو روز لکه گیری می شود .
وی اظهار داشت:در خصوص مناطق صعب العبور و خانه هایی با تراکم بالا مشکل وجود دارد که امیدواریم با همکاری دیگر ارگان های دولتی این مشکلات رفع شود و نگرانی در این خصوص وجود نداشته باشد.
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول به مردم توصیه کرد در صورت داشتن کودک زیر پنج سال حتی المقدورمسافرت نداشته باشند و در صورت مسافرت کوکان واکسینه باشند.