مدیرکل گمرک خرمشهر گفت: بیش از 13 میلیارد ریال از حقوق دولت در یک ماهه اخير توسط اين ادارهكل وصول شد که نسبت به مدت مشابه سالگذشته با 40 برابر افزایش، رقم بیسابقهای است.
عارف باوي اظهاركرد: اين امر به استناد به دستور ریيس کل گمرک جمهوری اسلامی پیرامون تسریع در وصول مطالبات دولت و اجرای مواد 7 و 8 قانون امور گمرکی و با تلاش و پیگیریهای جدی و مستمر کارکنان این ادارهکل محقق شده است.
وي افزود: گمرک خرمشهر مصمم به وصول سایر مطالبات معوق دولت از طریق سامانه الکترونیکی ماده 7 بوده و این ادارهکل با بهکارگیری تمام ظرفیتها و پتانسیلهاي خود با حمایتهای مسئولان گمرک جمهوری اسلامی و با پیادهسازی قوانین و رویههای گمرکی و اجرای به موقع مقررات، روند بهبود چرخه فعالیت تجاری در منطقه را سپری کرده و چشمانداز جدیدی را در میان سایر گمرکات کشور رقم زده است.