تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۸
کد خبر: ۵۸۵۹۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اجرای طرح تشدید نظارت‌های واحدهای صنفی در شوشتر

مدیر بهداشت محیط شهرستان شوشتر از اجرای طرح تشدید نظارت‌های واحدهای صنفی در این شهرستان در ایام نوروز خبر داد و گفت: این نظارت‌ها جدی و دقیق خواهد بود.

  علیرضا اکبری عصر امروز در مراسم گرامیداشت روز ملی بهداشت محیط در شهرستان شوشتر اظهار کرد: طرح تشدید نظارت‌ها بر اماکن تهیه و توزیع مواد خوراکی در ایام نوروز از ابتدای اسفند ماه آغاز شده است.

وی افزود: این طرح بزرگ و سراسری با 20 کارشناس بهداشت محیط در شهرستان شوشتر اجرا می‌شود و در این باره تقسیم‌بندی‌ها و کشیک‌های در نظر گرفته شده تعیین شده است.

وی با اشاره به اینکه کشیک‌های بهداشتی در شوشتر به صورت صبح و عصر خواهد بود، تاکید کرد: در شهرستان شوشتر با تجهیزات کامل کارشناسان در دو نوبت صبح و عصر برای تضمین سلامت مواد غذایی گشت‌زنی می‌کنند و بدون اعلام قبلی از محل‌های تهیه و توزیع بازدید می‌کنند و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

اکبری با اشاره به اینکه هر مقوله‌ای که به نحوی با بهداشت و سلامت انسان ربط داشته باشد به این بخش مربوط می‌شود، خاطر نشان کرد: اولویت‌ها در در این بخش تنبیه نیست بلکه در این زمینه تنها تلاش می‌کنیم تا با آموزش شرایط موجود را اصلاح کنیم و در این زمینه اصلاح امور اولویت نهایی است.

مدیر بهداشت محیط شهرستان شوشتر تاکید کرد: تلاش کرده‌ایم در این دو سال شرایط از نظر بهداشتی در شهرستان شوشتر اصلاح شود و به این دلیل برخورد‌ها بر اساس استانداردهای موجود انجام شده و هیچ خروجی از شاخص‌های تعیین شده انجام نشده است.

وی افزود: در یک سال گذشته در شهرستان شوشتر بر رعایت موازین بهداشتی بسیار تاکید شده است به نحوی که برای شهرهای تازه تاسیس نیز شورای بهداشت و سلامت غذایی برگزار شده است و برای شهرهای شرافت و گوریه نیز این مهم انجام شده است.

وی تاکید کرد: با عرضه قلیان در سطح شهرستان شوشتر برخورد جدی کرده‌ایم و در این زمینه می‌توان ادعا کرد که در سراسر استان خوزستان کارنامه کاری بسیار درخشانی داریم.

مرجع / فـارس
برچسب ها: شوشتر
:
:
:
آخرین اخبار