شهردار آبادان گفت: توسعه همه جانبه آبادان با مساعدت و همکاری سازمان منطقه آزاد اروند سرعت می گیرد و مردم از ما انتظار دارند در یک فرآیند تعاملی دو سویه به سمت توسعه شهر آبادان حرکت کنیم.
به گزارش روابط عمومی شهرداری آبادان، محمودرضا شیرازی در خصوص نشست مشترک مدیرعامل و شهردار افزود: در این جلسه صحبتهای خوبی برای همکاری آینده بین شهرداری و منطقه آزاد صورت پذیرفت و موارد متعددی مورد توافق قرار گرفت.
وی افزود: با جلسات و صحبتهایی که با مدیران ارشد سازمان منطقه آزاد جناب آقای زمانی و کعبی داشتم، همکاری و تعامل خوب و صمیمی بین شهرداری و منطقه آزاد اروند خواهد بود و هیچ چالشی نخواهیم داشت و انشاءا... با تلاش و کار صادقانه و جهادی بتوانیم خدمتگزار شهروندان در رکاب انقلاب، امام و شهدا باشیم.
مدیر ارشد شهری آبادان از توافق در مورد دهکده بریم خبر داد و گفت: مشکلاتی در خصوص خدمات رسانی به این محله وجود داشت که مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد با انعقاد تفاهم نامه، شهرداری این محله و برخی محلات دیگر را تحویل بگیرد.
شیرازی با اشاره به تعامل خوب شهرداری و مدیرعامل منطقه آزاد برای حل مشکلات شهر آبادان تصریح کرد: شهرداری از فرصت نهایی شدن تفاهم نامه با سازمان منطقه آزاد برای ارائه خدمات مناسب و شایسته شهری به مردم این شهر استقبال خواهد کرد زیرا طی مدت خدمت در آبادان تلاش کرده ام با نگاه به منافع مردم برنامه های خود را پیش ببرم.
شهردار آبادان ادامه داد: معتقدم با تعامل و تفاهم با منطقه آزاد و اکنون که یک مدیرعامل بومی و آشنا به منطقه بر مسند مدیریت عالی سازمان نشسته، برای شهرداری فرصت مناسبی است تا با ایجاد تفاهم و تعامل امور شهر را ساماندهی و پیش ببرد.
وی با تقدیر از اعضای هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند در خصوص پیشنهاد اجرای برخی پروژه های عمرانی گفت: بسترهای اولیه تفاهم نامه بین ما فراهم شده و ان شاءا... شهرداری در اجرای پروژه های عمرانی و زیرساختی با منطقه آزاد همکاری تنگاتنگی خواهد داشت.
شیرازی با بیان اینکه امکان و فرصت همکاری های بسیار زیادی بین شهرداری و منطقه آزاد وجود دارد که باید توسعه یابد، اظهار داشت: این همکاری ها به تدریج گسترش خواهد یافت و شورای شهر آبادان یک ضلع دیگر از این همکاریهاست که مقرر شده دیدارهای مشترکی به همراه اعضای شورا با مدیران منطقه آزاد داشته باشیم.
مدیر سامانه مدیریت شهری آبادان، این شهر و مجموعه شهرداری را متعلق به همه شهروندان خواند و افزود: همه صاحب نظران که میتوانند در اداره بهتر شهر کمک کنند تا کار را بهتر پیش ببریم، در خدمتشان خواهم بود و استفاده خواهم کرد تا با خرد جمعی، روحیه جهادی و بسترهایی که فراهم شده کار را پیش ببریم.