تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۸
کد خبر: ۵۶۹۹۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
امروز صورت گرفت

جلسه هماهنگی هفته نظافت عمومی در آبادان

جلسه هماهنگی هفته نظافت عمومی شهرستان آبادان ظهر امروز با حضور مسئولان شهری در فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

مرتضی جعفری ظهر امروز در جلسه هماهنگی هفته نظافت عمومی این شهرستان که با حضور مسئولان شهری در فرمانداری برگزار شد در سخنانی اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مسائلی که در زمینه برگزاری روز نظافت عمومی باید مورد نظر باشد جلب مشارکت عمومی است.

وی افزود: هدف اصلی از برگزاری این برنامه و نظافت عمومی شهر جلب مشارکت مردم و افزایش مشارکت مردمی در آن است.

معاون دانشکده علوم پزشکی آبادان ادامه داد: این کار موجب می‌شود تا فرهنگ‌سازی مناسبی نیز در زمینه نظافت عمومی در سطح شهرستان انجام شود.

جعفری تصریح‌کرد: در غیر اینصورت مسئولان ادارات مختلف بنا به وظایف ذاتی خود این برنامه را اجرا می‌کنند ولی باید تلاش کرد این برنامه وارد خانه‌های مردم شود.

وی اضافه‌کرد: در برنامه تدوین شده‌ این مناسبت در آبادان اکثر وظایف و مشارکت‌ها بر عهده ادارات و دستگاه‌هاست و توجه کمتری به مشارکت مردمی شده است.

معاون دانشکده علوم پزشکی آبادان خاطرنشان ‌کرد: اداراتی مثل آموزش و پرورش نقش مهمی در این خصوص دارند و از طریق دانش‌آموزان می‌توانند این فرهنگ را به خانه‌های مردم منتقل کنند.

جعفری در ادامه خواستار اضافه شدن کارگروه دیگر نیز به 6 کارگروه تعیین شده شد و افزود: کارگروه اصناف با مشارکت نیروی انتظامی، اتاق اصناف و دانشکده علوم پزشکی نیز تشکیل و بر روند توزیع مواد غذایی در شهرستان نظارت کند.

وی ادامه داد: این کارگروه بازارهای شهر و واحدهای صنفی را بازدید و برای جمع‌آوری قلیان و مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته اقدام خواهد کرد.
مرجع / فـارس
برچسب ها: نظافت عمومی ، آبادان
:
:
:
آخرین اخبار