کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه به مرکز بهداشت خوزستان گفت: برنامه ملی 
مراقبت غذا و تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی جندي شاپور اهواز در حال اجرا 
است.
مهنوش صاحبدل اظهار كرد: مراقبت تغذیه برای سیستم پیچیدهای از
 فعالیتهای هماهنگ است که اطلاعات را در مورد وضعیت تغذیهای، رژیمی و 
سلامتی جامعه، ارتباط بین رژیم، سلامت و عوامل موثر بر وضعیت رژیمی و 
تغذیهای فراهم میکند.
وی ادامه داد: در راستای استقرار سند ملی 
تغذیه و امنیت غذایی و به منظور استقرار ایستگاههای پژوهشی در دانشگاههای
 علوم پزشکی کشور، برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه از طرف انستیتو تحقیقات 
تغذیه و صنایع غذایی کشور با همکاری دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و صندوق
 کودکان سازمان ملل در دانشگاه علوم پزشکی جندي شاپور اهواز و در سطح 
شهرستان اهواز اجرا ميشود.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز 
بهداشت خوزستان افزود: این برنامه شامل چهار پروژه بررسی مصرف روغن و 
اسیدهای چرب ترانس، ارزیابی تغییرات فصلی ویتامین D، تعیین شیوع اختلالهاي
 وزن در کودکان دبستانی و بررسی کوهورت معلمان که برنامه پژوهشی تغذیه و 
بیماریهای مزمن است، میباشد .