نارسيس سليمي از انتشار نخستين رمانش با نام «مه و ميخك» خبر داد.
اين داستاننويس اظهار كرد: رمان "مه و ميخك" يك رمان عاشقانه است اما شيوه پرداختن به عشق در اين رمان مثل رمانهاي عامهپسند نيست.
وي افزود: من در بستري از عشق حرفهايي را زدهام و از درد بزرگ امروز يعني تنهايي سخن گفتهام.
سليمی بيان داشت: فكر ميكنم يك خواننده عادي ميتواند اين رمان را بخواند اما اين رمان يك رمان عادي نيست.
او درباره قصه اين رمان توضيح داد: من معتقدم نبايد درباره داستان رمان توضيح داد و فكر ميكنم خود رمان بايد آن قدر قدرت داشته باشد كه از خودش بگويد. درباره فيلم نيز همين عقيده را دارم.
سليمي درباره قلم و بيان رمان خاطرنشان كرد: من خيلي روان اما تكنيكي نوشتم و سعي كردم در رمان اولم تمام اصول و قواعد و چيزهايي كه از نويسندگان خارجي و نويسندگان خوب ايراني فراگرفتهام را رعايت كنم.
وي درباره نام رمان هم گفت: "مه و ميخك" دو چيزي هستند كه شخصيت اصلي قصه را بيقرار ميكنند.
او ادامه داد: رمان من شامل چندين فصل است و در 1100 نسخه از سوي نشر افراز با قيمت 70 هزار ريال منتشر شده است.