تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۳
کد خبر: ۵۵۲۸۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
عضو هیأت مدیره انجمن آسم و آلرژی ایران:

آلرژی غذایی درمان قطعی ندارد

عضو هیأت مدیره انجمن آسم و آلرژی ایران گفت: آلرژی غذایی درمان قطعی ندارد و تنها راه مقابله با آن پرهیز از آلرژن مقصر است.

مریم محلوجی راد در مورد مهمترین آلرژن‌های غذایی اظهار داشت: به طور کلی آلرژی غذایی یک واکنش ناخواسته نسبت به غذاهایی است که مصرف می‌شود.

عضو هیئت مدیره انجمن آسم و آلرژی ایران گفت: آلرژی در کودکان شایع‌تر از بزرگسالان است و آلرژن‌های غذایی مهم در کودکان عبارتند از شیر و کل لبنیات (پروتئین گاوی)، تخم‌مرغ، سویا، گندم، آجیل و محصولات غذایی.

فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمونولوژی بالینی تصریح کرد: از سن 2-3 ماهگی علائم آلرژی نسبت به مواد آلرژن در کودکان ظاهر می‌شود که علائم می‌تواند به صورت کهیر، اگزما، وجود خون در مدفوع و ریفلاکس باشد.

محلوجی راد افزود: استفراغ مکرر و عدم وزن‌گیری از دیگر علائم آلرژی است؛ همچنین شدید‌ترین علامت آلرژی غذایی می‌تواند به صورت شوک آنافیلاکسی باشد.

عضو هیئت مدیره انجمن آسم و آلرژی ایران گفت: در کودکان معمولاً با افزایش سن، آلرژی غذایی بهبود پیدا می‌کند و از بین می‌رود که آلرژی به شیر و تخم‌مرغ از این دسته‌اند که تا 3_4 سالگی از بین می‌رود.

وی ادامه داد: برخی از انواع آلرژی به مواد غذایی همچون گندم و آجیل معمولاً تا بزرگسالی ادامه پیدا می‌کند.

فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمونولوژی بالینی تصریح کرد: یک نوع آلرژی غذایی ثانویه که معمولاً در بزرگسالانی که رینیت آلرژی دارند اتفاق می‌افتد به علت وجود حساسیت به گرده‌های گیاهان و نسبت به برخی از میوه‌ها یا سبزیجات است.

محلوجی راد افزود: این واکنش به صورت خارش دهان و حلق، تورم حلق، زبان و لبها و گاهاً تشدید علائم رینیت آلرژی مثل عطسه، آبریزش و گرفتگی بینی است.

عضو هیئت مدیره انجمن آسم و آلرژی ایران، این میوه‌ها و سبزیجات را شامل کیوی، موز، طالبی، خربزه، گیلاس، آووکادو، آناناس، بادمجان و گوجه‌فرنگی نام برد.

فوق تخصص آسم‌، آلرژی و ایمونولوژی بالینی خاطرنشان کرد: آلرژی غذایی درمان قطعی ندارد و تنها راه مقابله با آن پرهیز از آلرژن مقصر است.
مرجع / فـارس
برچسب ها: آلرژی ، آلرژی غذایی
:
:
:
آخرین اخبار