تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۶
کد خبر: ۵۴۲۵۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون استاندار خوزستان تاكيد كرد:
تلاش براي طراحي برنامه‌هايي تاثيرگذار با موضوع دهه فجر
معاون سياسي اجتماعي استانداري خوزستان بر لزوم برگزاري برنامه‌هاي تاثيرگذار ويژه گراميداشت دهه فجر انقلاب اسلامي تاكيد كرد.

فرج الله خبير در نخستين جلسه ستاد استاني دهه فجر انقلاب اسلامي اظهار كرد: در سال‌هاي پيش از پيروزي انقلاب اسلامي ملت ايران مجاهدت ها، رشادت ها و ايثارگري‌هاي بسياري را از خود نشان داد و در مسير انقلاب، خون‌هاي بسياري بر زمين ريخته و خسارت‌هاي زيادي به مردم تحميل شد و اگر رهبري امام خميني (ره)‌ نبود بي‌شك اين انقلاب مشكل به ثمر مي‌نشست.

وي افزود: در كشورهاي زيادي شاهد بوده‌ايم كه انقلاب‌هايي آ غاز شده، ولي به دليل اينكه رهبري مقتدري در راس كار نبوده، دستاوردهاي‌شان به آساني از دست رفته است.

خبير به اتكاي رژيم پهلوي به استكبار جهاني و خفقان حاكم در كشور در سال‌هاي پيش از پيروزي انقلاب اشاره و تصريح كرد: اگر مردم خواهان استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي نبودند، اگر رهبري مانند امام خميني (ره) پيشواي ملت نبود و اگر روحانيون را در كشور نداشتيم، هرگز اين مجاهدت‌ها و رشادت‌ها به ثمر نمي‌شنست. بي‌شك زنجيره‌اي از مجاهدت‌ها به رهبري امام خميني (ره)‌ پيروزي انقلاب اسلامي را به بار آورد.

معاون سياسي اجتماعي استانداري خوزستان خاطرنشان كرد: مردم نيز با تمام وجود وارد عرصه شدند و انقلاب را به ثمر رساندند؛ اكنون اميدواريم كه مراسم گراميداشت ايام دهه فجر انقلاب اسلامي كه يادآور رشادت‌ها، مجاهدت‌ها و خون‌هاي ريخته شده در جهت اسلام و اعتلاي اسلام است، باشكوه و تاثيرگذار برگزار شود تا مواضع،  اهداف و آرمان‌هاي انقلاب اسلامي و امام خميني (ره)‌ به نسل‌هاي آينده منتقل شود. با مطالعه تاريخ و روايت‌هاي انقلاب اسلامي، روحيه انقلابي، ايمان و مجاهدت در نسل‌هاي آينده زنده نگه داشته مي‌شود كه اين امر با همكاري و همكاري همه مجموعه‌ها امكان‌پذير است.

وي با تاكيد بر برگزاري باشكوه مراسم بزرگداشت دهه فجر، ادامه داد: مشكلاتي در زمينه تامين امكانات و اعتبارات جهت برگزاري برنامه‌ها وجود دارد و تا زماني كه به صورت رسصمي تشكيلاتي ايجاد نشود و برنامه‌ريزي لازم صورت نگيرد، اعتباري نيز ابلاغ نخواهد شد. در برخي شهرستان‌هاي استان كه صنايع بزرگي وجود دارد، مي‌توان با همكاري اين صنايع بخشي از هزينه‌ها را تامين كرد، ضمن اينكه نبايد از ضرورت همكاري و مشاركت اقشار مختلف مردم در برگزاري برنامه‌هاي ويژه دهه فجر غافل شد.

خبير گفت: مشاركت در برگزاري باشكوه مراسم دهه فجر از وظايف ذاتي شهرداري‌ها، فرمانداري‌ها و ادارات مختلف است؛ همچنين مي‌توان از ظرفيت اصناف مختلف در برگزاري باشكوه مراسم استفاده كرد.

وي با اشاره به اهميت تاثيرگذاري برنامه‌هاي ويژه دهه فجر، افزود: تلاش بر اين باشد كه برنامه‌هايي تاثيرگذار برگزار و از برگزاري برنامه‌هاي متعدد و كم‌اثر پرهيز شود. 26 شهرستان با تعداد زيادي شهر و بخش در استان وجود دارد و لازم است صدا و سيما زمان بيشتري را به پخش برنامه‌هاي ويژه دهه فجر اختصاص دهد. همچنين تبليغات محيطي مرتبط با دهه فجر نيز بايد در برنامه باشد.

معاون سياسي اجتماعي استانداري خوزستان درباره برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي انقلاب اسلامي، تصريح كرد: 35 سال از پيروزي انقلاب مي‌گذرد و طبيعتا دستاوردهاي بي‌شماري در طول اين سال‌ها داشته‌ايم، ولي بايد توجه داشت كه نمايشگاه بايد در شان انقلاب اسلامي برگزار شود و در نتيجه برنامه‌ريزي و طراحي اين نمايشگاه بايد با دقت و تلاش انجام شود. با توجه به زمان اندكي كه در اختيار است، پيشنهاد مي‌شود از هم‌اكنون براي برگزاري نمايشگاهي باشكوه از دستاوردهاي انقلاب اسلامي در سال آينده تلاش شود.

 مسئول شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي خوزستان نيز در اين نشست از آغاز به كار كميته‌هاي 24 گانه ستاد دهه فجر انقلاب اسلامي در استان خبر داد.

حجت‌الاسلام و المسلمين سعيد جعفري گفت: مسئول كميته‌هاي 24 گانه تا ابتداي بهمن حداقل دو جلسه اختصاصي برگزار كنند و مصوباتي كه قرار است در دهه فجر امسال اجرايي شوند را با عنوان زمان، مكان و جزئيات كامل برنامه به ستاد دهه فجر ارسال كنند.

وي ادامه داد: نواختن زنگ انقلاب در روز 12 بهمن، حضور نمادين مردم در فرودگاه و حركت به سوي مزار شهداء و همچنين ديدار مسئولان كميته‌هاي ستاد دهه فجر و شهرستان‌ها با نماينده ولي فقيه در استان از جمله برنامه‌هاي روز نخست دهه فجر است.

رئيس ستاد دهه فجر خوزستان افزود: لازم است صدا و سيما به عنوان مسئول كميته ارتباطات و اطلاع رساني ستاد، مستندسازي از مراسم و برنامه‌هاي اين ايام را در دستور كار خود قرار دهد. به عنوان نمونه استان خوزستان در انقلاب اسلامي 217 شهيد داده كه شهيد سبحاني در دزفول از نخستين شهداي استان خوزستان است و لازم است در زمينه معرفي اين شهدا و اهداف و فعاليت هاي‌شان برنامه‌هاي خوبي طراحي و اجرا شود. ديدار با خانواده‌هاي شهداي انقلاب اسلامي به عنوان يك برنامه اساسي ستاد دهه فجر، در دستور كار قرار خواهد گرفت.

جعفري تصريح كرد: برگزاري مسابقات ورزشي، علمي و فرهنگي و قرآني، برگزاري نمايشگاهي از اقتدار علمي و اقتصادي در دهه فجر، استفاده از ظرفيت فضاي مجازي و ترتيب مسابقات در اين حوزه از جمله وبلاگ‌نويسي و ارائه خدمات پزشكي رايگان در مناطق محروم و حاشيه شهرهاي بزرگ استان توسط نيروهاي مسلح بخش كوچكي از برنامه‌هاي پيشنهادي ستاد دهه فجر استان خوزستان است.

وي گفت: همچون سال قبل اجراي گروه سرود 1357 نفري دانش‌آموزان در مركز استان يكي از برنامه‌هاي اصلي ستاد دهه فجر استان است. اميد است در راهپيمايي 22 بهمن نيز با اتحاد و همدلي ايجاد شده ميان مردم، حضور ملت ايران باشكوه‌تر از سال‌هاي پيش باشد، چرا كه مردم به اين انقلاب اميدوارند.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار