تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۶
کد خبر: ۵۴۱۷۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدرسه راهنمایی چالشی که آینده کودکان روستای بندقیر را مبهم می کند
ترک‌تحصیل دانش‌آموزان روستایی درحوالی اهواز
بعد از پایان دوره ابتدایی خیلی از همین دانش آموزان به دلیل فقدان مدرسه راهنمایی و بعد مسافت (10 کیلومتر) تا نزدیکترین مدرسه راهنمایی از تحصیل باز می مانند.
در این هیاهوی شهرنشینی گاهی فراموش می کنیم که هنوز کسانی هستند که که از اولین امکانات برای رشد و توسعه برخوردار نیستند .

در حالی که هر سال آمارهای خیره کننده ای در خصوص ساخت مدارس و فضاهای آموزشی توسط خیرین به گوش می رسد ولی هنوز هستند مناطقی که از دسترسی به امکانات آموزشی محرومند.

این محرومیت نه تنها دامن گذشتگان را در این مناطق می گیرد بلکه آیندگان را نیز از داشتن فرصت یک رقابت برابربا سایر افراد جامعه بی بهره می کند.

روستای بندقیر به همراه چهار روستای دیگر که در اطرف آن هستند نیز جزو همین مناطق اند که علی رغم فاصله نه چندان زیاد از شهرهای مجاور با مشکلات آموزشی دست وپنجه نرم می کنند

عباس حسین زاده عضو شورای اسلامی روستای بند قیر در این خصوص  می گوید: روستای بندقیر با دارا بودن صد خانوار و بالغ بر 750 نفر جمعیت یکی از روستا های قدیمی استان خوزستان بین دو شهر اهواز و شوشتر واقع شده است. این روستا در جغرافیای استان خوزستان محل اتصال سه رودخانه شطیط، دز و گرگر است که با هم در تنگه این روستا متصل می شوند و کارون اصلی را تشکیل می دهند.

عباس حسین زاده بندقیری افزود: روستای بندقیر در زمان ساسانیان مورد توجه قرار داشت و در آن دوره سدی بر رودخانه گرگر بنا کردند و از آن پس با توجه به ساخته شدن این سد از قیر نام منطقه به بندقیر شهرت گرفت.

عباس حسین زاده بندقیری عضو شورای اسلامی این روستا گفت: با وجود داشتن تعداد قابل توجه دانش آموز تنها یک مدرسه ابتدایی در این روستا وجود دارد که بچه های این روستا دختر و پسر در کنار یکدیگر به تحصیل مشغول اند و بعد از این دوره خیلی از همین دانش آموزان به دلیل فقدان مدرسه راهنمایی و بعد مسافت (10 کیلومتر) تا نزدیکترین مدرسه راهنمایی از تحصیل باز می مانند.

وی عنوان کرد: اکثر دختران این روستا به علت نبود امکانات تحصیلی با بهترین نمرات درسی مجبور به ترک تحصیل می شوند، و تنها تعداد اندکی از دختران برای ادامه تحصیل رنج رفتن به شهر را با تمام مشقات آن هموار کرده و اکنون یا در حل گذراندن دوره دبیرستان هستند و یا وارد دانشگاه شده اند.

عضو شورای روستای بندقیر گفت: نه تنها دانش آموزان این روستا از مدرسه راهنمایی محروم اند، بلکه روستاهای بالادست مثل: عله بندقیر، نقیشیات 1، نقیشیات 2 و سریمه نیز به همین مشکل گرفتار شده  و این روستا ها مسافت بیشتر را باید طی کرده و تا به مدرسه راهنمایی نوردانش ندافته که دانش آموزان روستای بندقیر در آنجا تحصیل می کنند، برسند.

حسین زاده بندقیری اضافه کرد: اهمیت این موضوع تا به آنجاست که اهالی روستای بندقیر در سال 1379 با مشارکت یکدیگر زمینی را تعیین کرده و برای احداث مدرسه راهنمایی به آموزش و پرورش شهرستان شوشتر واگذار کرده اند ولی متاسفانه با گذشت 13 سال از این امر نتیجه ای عاید اهالی این روستا و روستا های اطراف نشده است.

وی با اشاره به مراجعات مکرر اعضای شوراهای سابق به فرمانداری و اداره آموزش و پرورش اذعان داشت: در نشست های متعدد قول مساعدت داده می شود، اما تاکنون گام مثبتی در این زمینه برداشته نشده است و کماکان دانش آموزان این روستا و روستای اطراف محروم از یک مدرسه راهنمایی بوده و خیلی از دانش آموزان در این سال ها ترک تحصیل کرده است.

مرجع : رهیاب نیوز
:
:
:
آخرین اخبار