چهار ماهه اول هر سال ، مقطعی است که بسیاری از شرکت های ثبت شده قانونی برای بررسی کارنامه مالی واقتصادی خویش دست به تشکیل مجامع عمومی سالیانه می زنند . چنین فرصتی به سهامداران اعم از ریز ودرشت این موقعیت را می دهد تا در جریان همه فعالیت های شرکت، استراتژی واهداف ، روش های اجرایی وطرح های توسعه وبالاخره وضعیت سود وزیان قرار گیرند. در این میان شرکت هایی که در بورس سهام واوراق بهادار قرار دارند از موقعیت بهتری برخوردارند زیرا در طول سال به شکل مستمری کارنامه فعالیتشان در دسترس سهامداران قرار دارد.این شرکت ها در هر فصل سال ضمن اعلام وضعیت در مورد تولید، فروش،پیشرفت طرح های توسعه و سود یا زیان بدست آمده حتی در خصوص شایعات قوی نیز می بایستی اظهار نظر نمایند.
در این رابطه یک نکته می تواند حائز اهمیت مضاعف باشد وآنهم محل تشکیل مجامع عمومی است. محلی که عمده سهامداران بتوانند از لحاظ جغرافیایی به آن دسترسی داشته باشند ویا مرکزیت شرکت وکارخانه در آنجا واقع شده باشد. در حال حاضر بسیاری از مجامع بهر علتی از سوی هیات های مدیره تلاش می شود که در تهران برگزار شود. در حالیکه وجود چنین مجامعی در جغرافیای محل کارخانه ویا مراکز استان ها یک فرصت طلایی برای توسعه فرهنگ سهامداری است. شاید انتقال مجمع عمومی شرکت فولاد خوزستان ویا نورد ولوله اهواز از تهران به مرکزیت استان خوزستان از جمله نمونه های مثبت است اما متاسفانه این مهم از سوی بسیاری از شرکت های خوزستانی موجود در بازار سهام اوراق بهادار مغفول مانده است. بنظر می رسد مجریان محلی اگر در جذب سرمایه به استان جدی باشند می بایستی در سر لوحه کارخود این ابزار را از یاد نبرند.
شرکت هایی مثل پتروشیمی فارابی،شهید تند گویان، اروند،آبادان، فارسیت اهواز، کربن ایران، فولاد کاویان، بانک صادرات خوزستان، سیمان کارون و... می توانند مجامع خود را در استان برگزار نموده فرصتی برای توسعه امر مهم سهامداری برای این مردم ایجاد نمایند. در جائیکه خوزستان پس از هفت سال دفتر بورس منطقه ای خود را تعطیل کرده! وجود مجامع عمومی می تواند انگیزه ای مجدد برای حضور وجذب سرمایه های کوچک در فرایند اقتصاد محلی بشمار آید. (چاپ در صبح کارون-۱۵تیرما۹۰)