همزمان با آغاز سال نو و ورود مهمانان نوروزي به اهواز، در اقدامي ضربتي نورپردازي ساختمان سيلوي اهواز انجام شد؛ با توجه به قدمت و ارتفاع زياد ساختمان سيلو و همچنين مجاورت آن با رودخانه كارون، نورپردازي اين بنا به عنوان آغازي براي نورپردازي ديگر نمادهاي شهري اهواز انتخاب شد كه در ايام نوروز نيز مورد توجه شهروندان و مسافران قرار گرفت.
سرپرست شهرداري اهواز گفت: با هدف زيباسازي شهر و ايجاد فضايي با نشاط، نمادهاي شهري اهواز نورپردازي ميشوند.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري ايسنا_منطقه خوزستان_محمد صفري با اشاره به آغاز عمليات نورپردازي نمادهاي شهري اهواز، با هدف ايجاد فضايي با نشاط در شهر، اظهار كرد: همزمان با آغاز سال نو و ورود مهمانان نوروزي به اهواز، در اقدامي ضربتي نورپردازي ساختمان سيلوي اهواز انجام شد؛ با توجه به قدمت و ارتفاع زياد ساختمان سيلو و همچنين مجاورت آن با رودخانه كارون، نورپردازي اين بنا به عنوان آغازي براي نورپردازي ديگر نمادهاي شهري اهواز انتخاب شد كه در ايام نوروز نيز مورد توجه شهروندان و مسافران قرار گرفت.
وي با اشاره به نقش نور و نورپردازي در زندگي مدرن شهري، افزود: با بهرهگيري درست و بهجا از نور و روشهاي نوين نورپردازي، ميتوان بر شهروندان تاثير رواني مثبتي ايجاد كرد؛ با همين هدف، عمليات نورپردازي نمادهاي مختلف موجود در شهر اهواز، مانند فلكه ساعت، ميدان 5 نخل و پل پيچ استاديوم به زودي آغاز ميشود.
صفري تصريح كرد: در پروژه نورپردازي ساختمان سيلوي اهواز با بهرهگيري از لامپهاي LED كممصرف و همچنين استفاده از سيمهاي برق 24 ولت، پيشبيني لازم براي كاهش مصرف برق و پيشگيري از حوادث احتمالي انجام شده است.