










عجب ترکیب عادلانه ای. همه تصمیم گیران اصلی اصفهانی اند و چند هایی هم سیاهی لشکر و استاندار خوزستان هم دعوت شده که بگویند ما مثلا ملی فکر میکنیم. یک رأی استاندار خوزستان چه میکند؟
هروقت باران آمد و زاینده رود آب شد برایتان آب می فرستیم ناراحت نباشید. راستی خوزستان کهطبق نظر شما از چند سال پیش اصلا آب شرب نداشته مردم کوکاکولا می خوردند یا پپسی کولا؟
|
آب شرب ندارد. مردم با دستگاه آب تصفیه آن را تبدیل به آب شرب می کنند.بعضی هم که توان مالی برای خرید دستگاه آب تصفیه کن ندارند آب را با بشکه می خرند.
|
نظر اولی نظر یه شهروند خوزستانی و این نظر که دارم جوابشو میدم نظر یه شهروند اصفهانی.....
|
بالاخره یه روز این حق خوری ها تموم میشه . از خوز نیوز خواهش میکنم این نظر که توهین به مردم شریف و پاک خوزستان است سریعا پاک کنه سریعا "
خانم ابتکار بعد از زنجیره های انسانی مجبور شد به خوزستان سفر کند و خود را به ظاهر حامی این زنجیره ها معرفی کرد تا شاید بتواند اندکی مردم خوزستان را مجاب کند که انتقال ابی صورت نخواهد گرفت اما بعد از قرار دادن ردیف بودجه در سال 93 برای این انتقال شوم ، این خانم کوچکترین عکس العملی نشان نداد و احتمالا این بودجه با رضایت ایشان اختصاص داده شد و استفاده ی این مسئولین از کلمه ی "ملی" تنها برای بستن دهان ما خوزستانی هاست. خانم ابتکار حنای شما برای ما دیگر رنگی ندارد.
سسسلام
جناب ناشناس اگه پشت گوشتو دیدی، آب کارون رو می بینی که در زاینده رود جاری باشه، حالا مسخره کن. آها اینم بگم که ما چند سال پیش اصلا نمیدونستیم آب شور و آلوده یعنی چی، ولی از برکت اصفهانی ها قمی ها ... که سرچشمه های کارون بهشون سرازیر میشه فهمیدیم آلودگی آب ،شوری آب یعنی چی . و همچنان لطف شما هموطنان ما به مردم خوزستان ادامه دارد.
از خودمون میگیری دوباره میخوای به خودمون بدی؟اونم نصفش.
فقط برای هم میهنان اصفهانیم دلم می سوزه که می خوان روی ویرانه ما "که البته دارن ویرانش می کنن"ابادی می سازن برید ببینید نفع اقایون در کجای اصفهان که دارن براش تلاش می کنن اگرنه دلشون به حال مردم اصفهان که نسوخته .ولی عجب چیزی که از نفت هم مهمتره
http://www.mardomsalari.com/Template1/News.aspx?NID=180774
|
سسسلام
|
تمام تعریفی که از اصفهان در این ادرس شده همه از صدقه سری خوزستانه و تمام چیزایی که شما در اصفهان می بینی از پول خوزستان ساخته شده . قبل از جنگ ، بودن در خوزستان وزندگی کردن در ان برای ساکنان کل کشور یک ارزو بود و بهترین شهرهای ایران در خوزستان بودند ، بعد از جنگ خوزستان با خاک یکسان شد و مسئولین کشوری این استان را به حال خود رها کردند که اه خوزستانی ها انها را خواهد گرفت ، اینکه اصفهان را نصف جهان می نامید خودتان هم می دانید که توهمی بیش نیست و خوزستان به همین وضع و اوضاع باز هم چیزهایی دارد که در ارزوی داشتن ان باشید .
خدا نیارد روزی را که خوزستانی ها بخواهند منابع خود را از دیگران قطع کنند .
http://www.tebyan.net/newmobile.aspx/Comment/index.aspx?pid=125003
از افرادي كه اطراف معاون اول و رييس سازمان محيط زيست نشسته اند اخر خط را بايد خواند .
هامونم خشک شد آب نیاز نداره
به تصویر نگاه کنید.خانم ابتکار استاندار اصفهان را نزدیک خودش نشونده و استاندار خوزستان را اون ته نشونده. چون اصفهان براش مهمتره .
اي بابا ازماست كه برماست وقتي مسولان دلسوز توخوزستان كم داريم وقتي مردمش جرأت اعتراض ندارن وقتي.... از اين بدترهم سرمون بياد حقمونه
آقاي مقتدايي چه گذشت چي كار كرديد لطفا روشنگري كنيد
سلام لطفا این سایت های اصفهانی را بررسی نمایید
آقایون و خانم ابتکار جلسه گذاشتند که چه کنیم مردم عزیر و هموطنان ما در اصفهان در آینده دچار مشکل آب شرب نشوند.
آقایون محترم و سرکار خانم ابتکار! آیا می دانید که خوزستان همین الان و از چند سال پیش هم اصلا آب شرب نداشته.
یک بار جلسه گرفتید که مشکل آب خوزستان را حل کنید.
شما با اینکارهایتان بین مردم تفرقه می اندازید. دل مردم را نسبت به هموطنانشان چرکین می کنید. نگاه مردم ولایی خوزستان را نسبت نظام اسلامی خدای ناکرده ممکن است خدشه دار کنید.
ما در این مشکلات که برای کشور پیش آمده نیازمند وحدت بین مردم هستیم نیازمند مهربانی بین همه ساکنان ایران زمین هستیم. با بی داریتی و بخشی نگری این محبت و دوست داشتن ها را خدشه دار نکیند.
اگر امروز مردم به برخی نقاط کشور نگاه خوبی ندارند بی درایتی ها باعث آن می شود و گرنه کیست که خانه برادرش را آباد نخواهد.